KING BET Τρίτης 2 Δεκεμβρίου 2014

Εμείς που το λοιδωρούμε, εμείς που το περιφρονούμε, εμείς που του γυρνάμε την πλάτη, εμείς οι ίδιοι είμαστε που ασχολούμαστε τόσο πολύ μαζί του! Υπάρχει μια αντίφαση σ’ αυτό. Εκεί που λέμε «ποιο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει… πεθάνει και δεν το ξέρει», ξαφνικά, όταν ανακοινώνεται ότι επαναρχίζει, όλες μας οι συζητήσεις στρέφονται γύρω του. Το έβλεπες στις εφημερίδες του Σ/Κ/Δ, στα site, στα σχόλια αναγνωστών-επισκεπτών-φιλάθλων. Και, μεταξύ μας, για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, είδαμε καλή μπάλα στα 9 ματς της 12ης (;) αγωνιστικής. Ωραία γκολ, ανατροπές, συγκινήσεις, πολλά έγιναν, αρκετά για να προκαλέσουν κουβέντα. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που στο… καπάκι έχουμε τη διεξαγωγή της 6ης (!) αγωνιστικής και μάλιστα με ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι.
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης στο Φάληρο. Οι δύο ομάδες που, κατά πως φαίνεται, θα διεκδικήσουν τον τίτλο τη φετινή σεζόν.



Πάνω από όλα, δύο πολύ μεγάλες ομάδες, που εκπροσωπούν εκατομμύρια φιλάθλους σε όλη τη χώρα και ανταμώνουν για πρώτη φορά μετά τις κοκορομαχίες της Μ. Τετάρτης, στον ημιτελικό του περσινού Κυπέλλου.

Καλό θα είναι λοιπόν, επειδή έχουμε… μπουχτίσει από ανακοινώσεις, απειλές, επεισόδια, μαγκιές και όλα τα συναφή, να αναλογιστούν οι υπεύθυνοι πόσο όμορφο θα είναι να κυλήσει αυτό το ματς σε φίλαθλα πλαίσια. Θεμιτό είναι η κάθε ομάδα να κυνηγήσει με πάθος τη νίκη, αλλά υπάρχουν και όρια. Οσα έχουν γίνει μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια, ας μείνουν (μια κακή) ανάμνηση. Δεν χρειαζόμαστε άλλα. Ελεος πια…

Εκτός από Ελλάδα, έχουμε και Αγγλία στο κουπόνι. Με εμβόλιμη (πρώτη για φέτος) αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ και με πολύ σημαντικά ματς. Πριν διαβάσετε τις αναλύσεις και τις προτάσεις του (φορμαρισμένου) Μάκη Μηνδρινού, ρίξτε μια ματιά στο θέμα που ετοίμασε ο Κοσμάς Παπαϊωάννου (στη στήλη DNA) για τις επιδόσεις των ομάδων την τελευταία πενταετία σε εμβόλιμες αγωνιστικές. Θα δείτε πολύ σπουδαία στατιστικά.

Τι άλλο έχουμε για το τριήμερο; Πλήρες πρόγραμμα σε Σαμπιονά (με Λιλ – Παρί) και Ρωσία, Κόνφερενς, Α’ Αγγλίας (από σήμερα αναλαμβάνει ο Γιάννης Αλυσανδράτος τη συγκεκριμένη κατηγορία), Κύπελλο Ιταλίας, Ισπανίας, Δανίας, Βελγίου, Τουρκίας. Επίσης, ημιτελικά πλέι οφ στο Μεξικό, κάτι εξ αναβολής αγώνες σε Σκωτία, Ελβετία, μέχρι και τελικό Σουνταμερικάνα ανάμεσα σε Ατλέτικο Νασιονάλ και Ρίβερ Πλέιτ. Για όλα αυτά, μαζί με το μπασκετικό κουπόνι (φουλ Ευρωλίγκα και Γιούροκαπ), με ειδικές στήλες για κυνοδρομίες, ΠΡΟ-ΠΟ,ΤΖΟΚΕΡ, ΚΙΝΟ, ΛΟΤΤΟ και μια σελίδα με όλα τα θέματα της αγοράς με την υπογραφή της Μαρίνας Πρωτονοταρίου θα βρείτε στην King Bet της Τρίτης. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις