KING BET Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Αν έβαζε κάποιος μια κάμερα το απόγευμα στα γραφεία της εφημερίδας και παρακολουθούσε το… θέαμα, θα σπάραζε η καρδιά του. Και καλά, εμείς οι επιτελικοί (τρομάρα μας…) ήμασταν ψιλοάνετοι, περιμένοντας την ύλη για να κλείσουμε τις σελίδες. Τι να πουν όμως τα παλικάρια μας που ασχολούνται με τα ρεπορτάζ των αγγλικών ομάδων; Φανταστείτε λίγο το σκηνικό: είχαν ανοιχτό το pc για να βλέπουν την ειδησεογραφία, τα ακουστικά στα αυτιά για να ακούνε τα ματς, καμιά δεκαριά ιστοσελίδες να «παίζουν» με live scores και ταυτόχρονα το Word έτοιμο να… υποδεχθεί τα κείμενά τους. Μέσα σε ένα δίωρο (άντε τρίωρο, γιατί είμαστε και ανεκτικοί τύποι) έπρεπε να καλύψουν ό,τι έγινε χτες, την Boxing Day. Τους βγήκε το λάδι, είναι η αλήθεια. Ο Μάκης Μηνδρινός, ο Γιάννης Αλυσανδράτος και ο Μάρκος Χάννα υπερέβαλαν εαυτούς για να έχετε έτοιμα τα ρεπορτάζ των αγώνων στις 5 επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας, να τσεκάρουν όλα τα τελευταία νέα και να μάθουν για τραυματίες και τιμωρημένους.



Βλέπετε, στο Νησί η δράση δεν σταματάει ποτέ. Γκρίνιαζε κάποτε ο Βενγκέρ (αργότερα τον ακολούθησαν κι άλλοι) για το υπερφορτωμένο πρόγραμμα τούτων των ημερών, καθώς οι παίκτες του είχαν… παραδώσει πνεύμα από την κούραση. Δεν εισακούστηκε, βέβαια. Γι’ αυτό, μετά τη χτεσινή πλήρη αγωνιστική έρχεται η αυριανή. Φουλ κι αυτή.

Με τον αγώνα Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Ενα ζευγάρι που -κατά ανεξήγητο λόγο, όπως γράφει στη διπλανή σελίδα ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος- βγάζει μεγάλα σκορ. Δείτε την παράδοση και θα καταλάβετε. Μάλιστα, την τελευταία διετία τα «σπιρούνια» δεν έχουν ηττηθεί, με απολογισμό δύο νίκες (εκτός έδρας μάλιστα) και δύο ισοπαλίες. Πάμε παρακάτω.

Επτά ματς διεξάγονται στις 17:00 ώρα Ελλάδος. Το πιο σημαντικό από αυτά; Το Γουέστ Χαμ – Αρσεναλ. Ή μήπως το Σαουθάμπτον – Τσέλσι; «Ανοιχτά» και τα δύο, ενδέχεται να προκαλέσουν ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Λιγότερες δυσκολίες κρύβει η μέρα για τη Σίτι, που θα υποδεχθεί την Μπέρνλι, ενώ πολύ ενδιαφέρον δείχνει το Χαλ – Λέστερ για τις θέσεις των… μελλοθάνατων. Αύριο η Νιούκαστλ περιμένει την Εβερτον (εξαιρετικά αμφίρροπος αγώνας), ενώ μεθαύριο η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Σουόνσι, στο φινάλε της αγωνιστικής.

Α, για να μην αδικήσουμε κόσμο. Και άλλοι συνάδελφοι πέρασαν τη χτεσινή δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων πάνω από ένα πληκτρολόγιο, έστω και σε μικρότερο βαθμό. Ο Πάνος Γαρίδης δεν πρόλαβε να… χωνέψει τη γαλοπούλα και σηκώθηκε από το τραπέζι νωρίς γιατί έπρεπε να ψάξει το ρεπορτάζ της Βίρτους Εντέλα, ο Παναγιώτης Κοτσιμπός και ο Σταμάτης Δημάκης μπήκαν στα άδυτα της Σκωτίας, ο Νίκος Μποζιονέλος αναζήτησε τον διάδοχο του Ρομπέρτο Κάρλος στη Σίβασπορ, ενώ ο Νίκος Μπέλτσος και ο Γιώργος Ραπτάκης βρέθηκαν… μπλεγμένοι με πρωτάθλημα Βελγίου και Λιγκ Καπ Πορτογαλίας αντίστοιχα.

Με αυτούς θα πορευτείτε στο καινούριο φύλλο, που κυκλοφορεί εκτάκτως Σάββατο για να συμπεριλάβει τα ματς της boxing day, ώστε να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα. Εμείς θα τα ξαναπούμε κανονικά την ερχόμενη Τρίτη, πάλι με Πρέμιερ Λιγκ (ωραίες γιορτές κάνει ο Μάκης Μηνδρινός…), Κόνφερενς (οι φήμες που ήθελαν τον Μάρκο Χάννα να πέφτει σε κατάθλιψη δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα…), Πρέμιερ Σκωτίας και Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Θα έχουμε και δύο έξτρα θέματα στο επόμενο φύλλο. Δεν σας τα λέμε για να μη… διαρρεύσουν. Αρκεί μόνο να γνωρίζετε ότι και τα δύο τα υπογράφει ο Σάββας Σπανούδης (έχετε έναν πολύ σοβαρό λόγο λοιπόν να μην αγοράσετε την εφημερίδα…). Χρόνια Πολλά σε όλους και καλή τύχη σε όσους τζογάρουν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις