KING BET Τρίτης 30 Δεκεμβρίου 2014

Δραματικές και καταιγιστικές οι εξελίξεις τη Δευτέρα. Πρώτα με τη διάσωση των επιβατών από το φλεγόμενο πλοίο Norman Atlantic, κατόπιν με την ψηφοφορία για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας, που έφερε… εκλογές. Μη νομίζετε όμως ότι μας πτοούν εμάς όλα αυτά. Μόνο μας… αποσυντονίζουν (λίγο). Οπως δεν πτοούνται οι φίλοι μας οι Αγγλοι, που δεν έχουν πάρει ανάσα τούτες τις ημέρες. Δείτε τι γίνεται στην Πρέμιερ Λιγκ, για παράδειγμα. Αγωνιστική στις 26 του μήνα, αγωνιστική στις 28, αγωνιστική και μεθαύριο. Την ώρα που όλος ο πλανήτης θα γιορτάζει την έλευση του νέου έτους, οι 20 ομάδες ξαναμπαίνουν στα γήπεδα και, μάλιστα, όχι με τις καλύτερες καιρικές συνθήκες. Είναι πράγματι εξοντωτικό το πρόγραμμα και ίσως έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται οι παίκτες και οι προπονητές. Αυτοί πάντως που δεν δείχνουν να έχουν πρόβλημα (ίσα ίσα, το απολαμβάνουν κιόλας) είναι οι φίλαθλοι, που συνδυάζουν γιορτές με μπάλα.



Ας δούμε λοιπόν τι έχουμε μπροστά μας για το ερχόμενο τριήμερο, με την υποσημείωση ότι το κουπόνι που έβγαλε χτες ο ΟΠΑΠ είναι εβδομαδιαίο, περιλαμβάνει δηλαδή όλους τους αγώνες από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα. Η KING BET, όπως όλα τα στοιχηματικά έντυπα, θα κυκλοφορήσει ξανά την Παρασκευή (αν δεν το καταλάβατε, δουλεύουμε κανονικά την Πρωτοχρονιά…) και μετά τη Δευτέρα (λόγω της αργίας των Φώτων). Τέλος πάντων, αυτά θα τα πούμε στο ερχόμενο φύλλο. Μεθαύριο, ανοίγει η αυλαία του β’ γύρου στην Πρέμιερ.

Οι στατιστικολόγοι λένε ότι σε ποσοστό 80% η θέση των ομάδων στο πρώτο μισό «δείχνει» και την πορεία τους μέχρι τέλους. Αν είναι έτσι, ο Μουρίνιο θα πρέπει από τώρα να ετοιμάζει τις… μπύρες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τέλος πάντων, θα φανεί σε λίγους μήνες. Προς το παρόν, η Τσέλσι έχει να περάσει από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» της Τότεναμ, μια πολύ σκληρή έδρα (το ένιωσε και η Γιουνάιτεντ προχτές)… Λίγο νωρίτερα, η ομάδα του Φαν Χάαλ έχει δύσκολη αποστολή στο Στόουκ (από όπου δεν πέρασε η Αρσεναλ), ενώ η ομάδα του Βενγκέρ πάει στο Σαουθάμπτον, από όπου δεν πέρασε η Τσέλσι… Μπερδευτήκατε; Διαβάστε τις αναλύσεις και τις προτάσεις του Μάκη Μηνδρινού (σελ. 13-15) και θα τα ξεκαθαρίσετε.

Τι άλλο έχει μεσοβδόμαδα; Κόνφερενς (επιβεβαιώθηκαν τελικά οι πληροφορίες που ήθελαν τον Μάρκο Χάννα να έχει πέσει σε κατάθλιψη…), με δυνατά σημεία και «πονηρά» ζευγάρια, Πρέμιερ Σκωτίας (ο Πάνος Κοτσιμπός έχει… βαλθεί να κόψει το πρωτάθλημα από τη Σέλτικ) και Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Αυτό είναι όλο κι όλο το πρόγραμμα. Ωστόσο, υπάρχει πολύ μπάσκετ, με την έναρξη του Top-16 στην Ευρωλίγκα. Ο Πάνος Κραψίτης «έχει» το ρεπορτάζ.

Στο φύλλο της Τρίτης (τελευταίο για το 2014) έχουμε τρία μεγάλα αφιερώματα. 1. Τα κορυφαία ραντεβού της επόμενης χρονιάς, ώστε να ξέρετε τι θα βρούμε τους επόμενους μήνες. 2. Ενα ειδικό θέμα για τις επιδόσεις των ομάδων της Πρέμιερ όταν αγωνίζονται την Πρωτοχρονιά και 3. Τον στοιχηματικό απολογισμό του α’ μισού στη Γαλλία. Τα δύο πρώτα τα υπογράφει ο Σάββας Σπανούδης, που μετά από τόσο ψάξιμο και γράψιμο αποφάσισε να «πεταχτεί» μέχρι το Λονδίνο. Ενημερωτικά, σας λέμε ότι την Πέμπτη θα βρίσκεται στο ΚΠΡ – Σουόνσι και συνήθως ο συγκεκριμένος συνάδελφος αποτελεί… τη χαρά του φιλοξενούμενου. Το άλλο το υπογράφει ο Χρήστος Στεργίου, που επειδή το γαλλικό πρωτάθλημα έχει διακοπεί, είπαμε να του δώσουμε κάτι να ασχολείται, για να μην… σκουριάσει.

Καλή Χρονιά να έχετε, με επιτυχίες, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Και υγεία, πάνω από όλα. Τα ξαναλέμε… του χρόνου (την Παρασκευή, δηλαδή).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις