King Bet Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου 2017

Οι δύο ήττες στο Τσάμπιονς Λιγκ από Μπεσίκτας (1-3) και Λειψία (3-2) είναι οι μοναδικές της Πόρτο στα 20 παιχνίδια της τη φετινή σεζόν. Στο πρωτάθλημα προπορεύεται με 10 νίκες και 2 ισοπαλίες, και η 13η αγωνιστική τη φέρνει απόψε (22:30) αντιμέτωπη με την κάτοχο του τίτλου και τρεις βαθμούς κατώτερη Μπενφίκα. Η τελευταία έχει 6 ήττες και 3 ισοπαλίες στους 21 φετινούς αγώνες της. Και οι τρεις ισοπαλίες ήταν με 1-1, σκορ που «ήρθε» και στις δύο τελευταίες συγκρούσεις της με την Πόρτο.
Μονομαχία της πρωταθλήτριας με την πρωτοπόρο έχουμε και στην Τουρκία (Σάββατο, 18:30). Η 4η στη βαθμολογία Μπεσίκτας υποδέχεται τη Γαλατάσαραϊ που έχει την παραγωγικότερη επίθεση, 29 γκολ σε 13 ματς. Με 12 γκολ σε 13 αγώνες η Μπεσίκτας εμφανίζει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, αλλά τα 19 γκολ που έχει σημειώσει είναι η χειρότερη επίδοση στις 10 πρώτες ομάδες της κατάταξης.



Η ομάδα του Τούντορ (Γαλατά) έχασε μόνο στη μία από τις 7 τελευταίες εκτός έδρας συναντήσεις της με την πρωταθλήτρια. 

Τον Μάιο σημείωσε την πρώτη του νίκη ο Αρσέν Βενγκέρ απέναντι στον Ζοσέ Μουρίνιο στις 12 συγκρούσεις τους σε επίπεδο πρωταθλήματος. Εκείνο το 2-0 της Αρσεναλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η έβδομη διαδοχική συνάντηση των δύο συλλόγων που σημειώθηκαν τουλάχιστον δύο γκολ (έξι φορές «2-3 γκολ»). Η Αρσεναλ νίκησε στις 5 τελευταίες συναντήσεις τους στο Λονδίνο τον μήνα Δεκέμβριο, και συνολικά έχει 8 νίκες στα 10 εντός με τη Γιουνάιτεντ τον συγκεκριμένο μήνα. Στις 1930 η αυριανή τους συνάντηση.

Σαράντα γκολ σε 14 αγωνιστικές (2.9 μ.ό.) έχει σημειώσει η Γιουβέντους, η οποία όμως βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο και αήττητη Νάπολι. Η Γιούβε νίκησε μόνο στη μία από τις 13 τελευταίες επισκέψεις της στο «Σαν Πάολο», σκοράρει όμως εδώ και 20 εκτός έδρας αναμετρήσεις πρωταθλήματος. Οι 21 από τις 22 τελευταίες συναντήσεις τους είχαν από δύο γκολ και πάνω. Απόψε, στις 21:45.

Τελευταία αγωνιστική στη Βραζιλία, όπου όλα τα ματς έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η ήδη πρωταθλήτρια Κορίνθιανς φιλοξενείται από τη Σπορτ Ρεσίφε, η οποία χρειάζεται την τρίτη διαδοχική της νίκη για να έχει ελπίδες παραμονής για πέμπτη διαδοχική σεζόν στην κατηγορία (με ισοπαλία θα πρέπει να χάσουν με μεγάλη διαφορά Βιτόρια και Κοριτίμπα). Για όλα τα σενάρια, στις σελίδες 74-75.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις