King Bet Παρασκευής 17 Νοεμβρίου 2017

Η Μάντσεστερ Σίτι των 10 νικών στις 11 πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ αγωνίζεται αύριο (17:00) στο Λέστερ. Βρίσκεται 8 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Γιουνάιτεντ, η οποία έχει νικήσει σε όλα (8) τα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της (στα 5 στο πρωτάθλημα δεν δέχτηκε ούτε γκολ). Αντίπαλός της στις 19:30 του Σαββάτου είναι η Νιούκαστλ. Στις 14:30 της ίδιας μέρας διεξάγεται το ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου ανάμεσα στην έκτη Αρσεναλ και την τρίτη Τότεναμ.
Ντέρμπι έχουμε και στη Ρώμη, στο ματς που ανοίγει το πρόγραμμα της 13ης ημέρας του Καμπιονάτο (19:00). Οι οκτώ τελευταίες συναντήσεις των Ρόμα και Λάτσιο, οι οποίες έχουν από 9 νίκες σε 11 αγωνιστικές, είχαν από δύο γκολ και πάνω. Λίγο μετά (21:45) η πρωτοπόρος Νάπολι συναντά την έβδομη Μίλαν. Τουλάχιστον δύο γκολ και εδώ, στις 10 πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους (7 over).



Λονδίνο, Ρώμη, Μαδρίτη. Η ισπανική πρωτεύουσα φιλοξενεί και αυτή το Σάββατο (21:45) τη δημοφιλέστερη μονομαχία της πόλης, αυτήν ανάμεσα στις ισόβαθμες μετά από 11 αγωνιστικές, Ατλέτικο και Ρεάλ. Το «2-3 γκολ» έχει συνοδέψει τα 3 από τα 4 εντός της Ατλέτικο, τα 4 από τα 5 εκτός της Ρεάλ, αλλά και τις πέντε πιο πρόσφατες μονομαχίες τους. Λίγο νωρίτερα (17:15) στην ίδια περιοχή, 21 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά, η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Λεγκανές, την οποία κέρδισε 5-1 πέρσι εκτός έδρας και 2-1 εντός με πέναλτι του Μέσι στο 90’.

Ακόμη δύο πρωτεύουσες έχουν όμως μεγάλα ματς το τρέχον τριήμερο. Στη Λευκωσία, η έκτη Ομόνοια συναντά σήμερα (19:00) στην κοινή τους έδρα τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος βρίσκεται στην όγδοη θέση, έχει όμως τρία ματς λιγότερα από την πρωτοπόρο και εννέα βαθμούς ψηλότερα Ανόρθωση. Οι πρωταθλητές έχουν να χάσουν από την Ομόνοια εδώ και τέσσερα χρόνια, σύνολο 19 ματς!

Στη Λεωφόρο την Κυριακή (19:30), ο 7ος Παναθηναϊκός υποδέχεται τη δεύτερη στη βαθμολογία ΑΕΚ, η οποία μετά τον Μάνταλο έχασε με χιαστούς και τον Γιόχανσον. Οι 11 από τις 13 πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους εμφάνισαν No Goal. Η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, ο πρωτοπόρος Ατρόμητος, παίζει τη Δευτέρα (19:30) στην Τούμπα με τον τρίτο ΠΑΟΚ, ενώ ο 4ος Ολυμπιακός υποδέχεται το Σάββατο (19:30) τον 6ο Λεβαδειακό. Με την αναμέτρηση Ξάνθη - Πανιώνιος έχουμε τις 8 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας να συγκεντρώνονται σε τέσσερα ματς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις