King Bet Παρασκευής 3 Νοεμβρίου 2017

Οι 7 ισοπαλίες στους 10 αγώνες της περασμένης αγωνιστικής στη Βραζιλία είχαν ως συνέπεια καμία από τις δέκα πρώτες ομάδες της βαθμολογίας να μην κερδίσει! Η πρωτοπόρος Κορίνθιανς μάλιστα έχασε, και η 2η Παλμέιρας την πλησίασε στους πέντε βαθμούς. Στην πρώτη από τις επτά αγωνιστικές που απομένουν, οι δύο συμπολίτισσες συναντιούνται την Κυριακή το βράδυ (21:00) στο «Αρένα Κορίνθιανς».
Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του βραζιλιάνικου ντέρμπι, ξεκινάει το αργεντίνικο (23:05). Η Μπόκα Τζούνιορς έχει επτά στα επτά, ενώ η γηπεδούχος Ρίβερ Πλέιτ είναι τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, και εννέα βαθμούς πίσω. Σε καμία από τις 9 τελευταίες συναντήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας δεν κέρδισε η ομάδα που έπαιζε «μέσα».



Η Κλαμπ Μπριζ προπορεύεται στο Βέλγιο με 11 νίκες σε 13 ματς και βρίσκεται εννέα βαθμούς μπροστά από την Αντερλεχτ. Θα μπορέσει όμως να σπάσει την παράδοση που κρατάει από το 1998; Αυτήν που τη θέλει να μην έχει νικήσει εκτός έδρας την αντίπαλό της στο πρωτάθλημα για 26 αγώνες (16 ήττες); Η απάντηση ακριβώς πριν από τα λατινοαμερικάνικά ντέρμπι (Κυριακή, 19:00).

Οι 5 σερί νίκες της Μπρόντμπι την ανέβασαν στην κορυφή του δανέζικου πρωταθλήματος, έναν βαθμό μπροστά από τις πρώην πρωτοπόρους Μίντιλαντ και Νόρντζελαντ. Την Κυριακή στις 13:00 έρχεται το ντέρμπι της πρωτεύουσας, το ματς με την κάτοχο Κοπεγχάγη, η οποία βρίσκεται 8 βαθμούς πίσω. Πριν από 13 χρόνια έφυγε τελευταία φορά νικήτρια από το «Πάρκεν» η Μπρόντμπι για το πρωτάθλημα. Από τότε έχει 14 ήττες και 7 ισοπαλίες.

Η Γιουνγκ Μπόις έχει ξεφύγει στην κορυφή του ελβετικού πρωταθλήματος, έχοντας αφήσει επτά βαθμούς πίσω την εδώ και μία οκταετία πρωταθλήτρια Βασιλεία. Το θέμα είναι ότι στις 10 τελευταίες παρουσίες της στη Βασιλεία μάζεψε συνολικά δύο βαθμούς. Την Κυριακή στις 17:00 η μεταξύ τους μονομαχία.

Στην Αγγλία, η πρωταθλήτρια και 4η στη βαθμολογία Τσέλσι υποδέχεται την ίδια μέρα (18:30) τη 2η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει να κερδίσει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από το 2012: μία ισοπαλία είναι το καλύτερο που απέσπασε στους επτά αγώνες που ακολούθησαν. Νωρίτερα (16:15), η αήττητη και πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την 5η Αρσεναλ, με την οποία έχουν 8 over στις 10 τελευταίες συγκρούσεις τους (τα άλλα δύο ματς είχαν από δύο γκολ).

Με έναν βαθμό στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, η Ντόρτμουντ έπεσε από την κορυφή, εκεί που με τρεις σερί νίκες βρέθηκε η Μπάγερν. Οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να ανακτήσουν τα ηνία, αν το Σάββατο (19:30) επικρατήσουν εντός έδρας των εδώ και μία πενταετία πρωταθλητών Γερμανίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις