King Bet Τρίτης 14 Νοεμβρίου 2017

Η Αφρική έβγαλε τις πέντε εκπροσώπους της (Τυνησία, Νιγηρία, Μαρόκο, Σενεγάλη, Αίγυπτος), η Ευρώπη τις τρεις από τις τέσσερις (Ελβετία, Κροατία και μία εκ των Σουηδίας, Ιταλίας χθες το βράδυ), οπότε απομένουν ακόμη τρεις για να συμπληρωθούν οι 32 που θα συμμετάσχουν στο Μουντιάλ από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου.
Χαρακτηριστικό των τριών ρεβάνς που διεξάγονται σήμερα και αύριο είναι ότι τα πρώτα ματς έληξαν 0-0. Η Ιρλανδία αντιμετωπίζει απόψε τη Δανία (21:45), από την οποία έχει να χάσει από το 1985. Οχι πως έπαιξαν και πολλά παιχνίδια από τότε: πέντε ματς έπαιξαν, στα δύο νίκησαν οι Ιρλανδοί.
Η Αυστραλία πήρε αποτέλεσμα στην Ονδούρα και με βάση και την εμφάνισή της προσφέρεται ως φαβορί στον επαναληπτικό στο Σίδνεϊ (αύριο στις 11:00). Τελευταία φορά που έχασε εντός έδρας σε προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν το 2008. Εκτοτε έχει 18 νίκες και 4 ισοπαλίες.



Η Ονδούρα νίκησε μόνο στους 5 από τους 27 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της σε προκριματικά Μουντιάλ. Βέβαια τώρα της αρκεί και το «Χ», το οποίο αν είναι με σκορ θα της δώσει και την πρόκριση.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (04:15) το Περού υποδέχεται τη Νέα Ζηλανδία και ο άσος κινείται κάτω από το 1.25. Ο Αργεντινός Γκαρέκα, επιθετικός της Μπόκα, της Ρίβερ Πλέιτ και της Βέλεζ πριν από τρεις δεκαετίες, έχει αναλάβει να οδηγήσει το Περού στην τελική φάση για πρώτη φορά μετά από το 1982. Μέσα στο 2017 είναι αήττητο, με 5 νίκες και 3 ισοπαλίες.
Η Νέα Ζηλανδία, παρούσα στα τελικά το 2010, έχει μόλις μία επιτυχία στους 9 τελευταίους αγώνες της. Είναι η τρίτη διαδοχική της παρουσία στα μπαράζ. Το 2009 απέκλεισε το Μπαχρέιν (1-0, 0-0), το 2013 αποκλείστηκε από το Μεξικό (ήττες με 5-1 εκτός, 2-4 εντός).

Τέσσερις αγωνιστικές υπολείπονται στη Βραζιλία. Η Κορίνθιανς με τις τρεις σερί επιτυχίες της ξέφυγε δέκα βαθμούς στην κορυφή, κάτι που σημαίνει ότι με νίκη εντός επί της 13ης Φλουμινένσε κατακτά μαθηματικά το πρωτάθλημα. Η δεύτερη Γκρέμιο υποδέχεται την 11η Σάο Πάολο, η οποία με ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών απομακρύνθηκε εννέα βαθμούς από την τελευταία τετράδα.

Η 3η στη Β’ Σουηδίας Τρέλεμποργκ υποδέχεται την τρίτη από το τέλος στην Α’, Γιονσέπινγκ, στην πρώτη από τις δύο συναντήσεις τους για μία θέση στην ανώτατη κλίμακα. Η Τρέλεμποργκ έχει 4 ισοπαλίες στα 5 τελευταία παιχνίδια της, ενώ η αντίπαλός της έχει 5 στα 8 πιο πρόσφατα. Αμφότερες έρχονται από 5 under, σημείο που εμφανίστηκε και στις 4 τελευταίες συναντήσεις τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις