King Bet Παρασκευής 24 Νοεμβρίου 2017

Η δεύτερη και αήττητη Βαλένθια υποδέχεται την πρώτη και επίσης αήττητη Μπαρτσελόνα για τη 13η αγωνιστική της Πριμέρα. Οι οκτώ σερί νίκες της Βαλένθια στο πρωτάθλημα είναι νέο ρεκόρ για τον σύλλογο, το οποίο είχε σπάσει ήδη από την προπροηγούμενη εβδομάδα και το 3-0 επί της Λεγκανές, πριν ακολουθήσει το εκτός έδρας 2-0 με την Εσπανιόλ. Αν το ρεκόρ σταματήσει την Κυριακή το βράδυ (21:45) στo ματς με την πρωτοπόρο, θα επιμηκυνθεί το άλλο σερί που τη θέλει να μην κερδίζει την Μπάρσα εντός έδρας εδώ και 11 αγώνες (7 ισοπαλίες).
Ενα τέταρτο μετά την έναρξη του αγώνα στο «Μεστάγια», αγωνίζεται η μοναδική αήττητη ομάδα του Σαμπιονά, Παρί Σεν Ζερμέν. Αντίπαλός της η κάτοχος του τίτλου, Μονακό, αήττητη στους 16 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της στο πρωτάθλημα. Τελευταία τους μονομαχία ήταν τον Ιούλιο στην Ταγγέρη του Μαρόκου για το Σούπερ Καπ, όπου η Παρί νίκησε 2-1 με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.



Τρεις ήττες στα 33 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει η Μπάγερν: μία στο Ντόρτμουντ και δύο με τη Χόφενχαϊμ. Και στις τρεις έχανε στο πρώτο ημίχρονο. Η αμέσως προηγούμενη εκτός έδρας ήττα της (3-1) ήταν στο γήπεδο που αγωνίζεται το απόγευμα του Σαββάτου (19:30), στο «Μπορούσια Παρκ» της Γκλάντμπαχ. Νωρίτερα έχουμε το γειτονικό ντέρμπι Ντόρτμουντ - Σάλκε, με τρεις σερί ισοπαλίες στα μεταξύ τους, την Ντόρτμουντ με έναν βαθμό στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, και τη Σάλκε αήττητη στις 6 τελευταίες.

Το ρεπορτάζ του Πάνου Γαρίδη στη σελίδα 39 θα σας κατατοπίσει για το πώς χάθηκε ο βαθμός για την Μπενεβέντο στο εντός έδρας ματς με τη Σασσουόλο, και με τις 13 ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στα χρονικά στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Την Αταλάντα τη βρίσκει χωρίς νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, αλλά και από το ταξίδι στο Λίβερπουλ για τον νυχτερινό αγώνα της Πέμπτης με την Εβερτον.

Τρεις σερί νίκες η Λίβερπουλ, τέσσερις η Τσέλσι στην Πρέμιερ, ένα ζευγάρι που προσφέρει τουλάχιστον δύο γκολ στο «Ανφιλντ» στις 13 τελευταίες συναντήσεις του. Τελευταία εντός έδρας νίκη των «κόκκινων» επί των «μπλε» ήταν πριν από μια πενταετία, με τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες σε αυτό το διάστημα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις