KING BET ΤΡΙΤΗΣ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές του UEFA Nations League διεξάγονται στο εξαήμερο Πέμπτη - Τρίτη. Στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας με 4 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές βρίσκεται η Φινλανδία.
Αν η «Σούομι» πάρει ισοπαλία στο ΟΑΚΑ ή χάσει με ένα γκολ διαφορά από την Ελλάδα, θα προβιβαστεί από τώρα στη Β’ κατηγορία, και θα εξασφαλίσει παράλληλα ένα εισιτήριο στα μπαράζ για τα τελικά του Euro 2020, το οποίο θα χρησιμοποιήσει αν δεν καταφέρει να προκριθεί σε αυτά μέσω των προκριματικών που θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο.
Μετά από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές γνωρίζουμε τις εξής ανακατατάξεις: η Ισλανδία και η Πολωνία έπεσαν από την Α’ στη Β’, η Ουκρανία ανέβηκε από τη Β’ στην Α’, και η Γεωργία ανέβηκε από τη Δ’ στη Γ’.



Στις Βρυξέλλες το Βέλγιο φιλοξενεί την Ισλανδία, επί της οποίας έχει μόνο νίκες στις 10 έως τώρα συγκρούσεις τους (7 over). Το 1-0 από τη Γαλλία στον ημιτελικό του Μουντιάλ είναι η μοναδική ήττα του στις 30 τελευταίες υποχρεώσεις του. Χωρίς νίκη εδώ και 11 αγώνες η Ισλανδία.

Τη ρεβάνς για το 6-0 του Σεπτέμβρη θα αναζητήσει η Κροατία στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ισπανία. Τελευταία φορά που η ομάδα που καθοδηγεί εδώ και 5 μήνες ο Λουίς Ενρίκε (Ισπανία) δεν σκόραρε ήταν στο 2-0 από την Ιταλία για τους «16» του Euro. Από τότε έχει δώσει 28 αγώνες.

Στα προκριματικά του Euro U19, η τελική φάση του οποίου θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στην Αρμενία, ξεκινούν οι 8 υπόλοιποι όμιλοι (έχουν ήδη γίνει οι 5), οι οποίοι θα ολοκληρωθούν επίσης σε διάστημα μιας εβδομάδας. Η Εθνική μας αγωνίζεται στον όμιλο που διεξάγεται στη Βουλγαρία, και αντιμετωπίζει κατά σειρά το Γιβραλτάρ (Τετάρτη), τη Ρουμανία (Σάββατο) και τη Βουλγαρία (την επόμενη Τρίτη).

Πέντε αγωνιστικές υπολείπονται για την ολοκλήρωση του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Η πρωτοπόρος Παλμέιρας υποδέχεται τη 10η Φλουμινένσε, από την οποία έχει γνωρίσει τη μία από τις 4 ήττες της στο τρέχον πρωτάθλημα (1-0). Πέρασε όμως νικηφόρα από την αντίπαλη έδρα στις τρεις τελευταίες συναντήσεις τους για το πρωτάθλημα.

Η 2η Ιντερνασιονάλ αντιμετωπίζει τη 18η Αμέρικα Μινέιρο, της οποίας επικράτησε και τις 4 φορές που τη φιλοξένησε την τελευταία δεκαετία, όλες δεχόμενη και η ίδια γκολ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις