KING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το 2-1 από την Ουρουγουάη τον Ιούνιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι η μοναδική ήττα της Πορτογαλίας στα 11 τελευταία της παιχνίδια. Από εκείνον τον αποκλεισμό και μετά, ήρθε ισόπαλη σε φιλικό με την Κροατία (1-0) και νίκησε τις Ιταλία (1-0), Πολωνία (3-2) και Σκωτία (3-1). Και όλα αυτά χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θα απέχει και από το ματς με την Ιταλία στο Μιλάνο. Μια Ιταλία που έχει δύο νίκες στα 11 τελευταία παιχνίδια της. Τα 5 πιο πρόσφατα από αυτά συνοδεύτηκαν από under, σημείο που εμφανίστηκε και στις 5 από τις 7 τελευταίες μονομαχίες της με την Πορτογαλία.
Πέντε σερί νίκες έχει η Γαλλία επί της Ολλανδίας, όλες από το πρώτο ημίχρονο. Πιο πρόσφατη ήταν αυτή πριν από δύο μήνες, 2-1 στο Παρίσι, στο τέταρτο over στις έξι τελευταίες συγκρούσεις τους.



Τώρα μονομαχούν στο Ρότερνταμ, εκεί που η Ολλανδία έχει δημιουργήσει μία δυνατή παράδοση: νίκησε και στους 14 αγώνες της που έδωσε τα 11 τελευταία χρόνια, στους 11 από αυτούς χωρίς να δεχτεί γκολ (στους άλλους τρεις δέχτηκε από ένα).

Κροατία και Αγγλία ήρθαν ισόπαλες χωρίς γκολ πριν από τέσσερις εβδομάδες, και μόλις τρεις μήνες μετά τη συνάντησή τους στον ημιτελικό του Μουντιάλ. Εκεί που οι νεαροί του Σάουθγκεϊτ προηγούνταν από το 5’ μέχρι το 68’, για να χάσουν τελικά την πρόκριση στο 109’. Σε αντίθεση με το ματς στη Ριέκα τον περασμένο μήνα (κεκλισμένων), το κυριακάτικο παιχνίδι στο «Γουέμπλεϊ» θα είναι κατακλυσμένο από φιλάθλους, οι οποίοι θα περιμένουν να πάρουν την εκδίκησή τους για τον πρόσφατο χαμένο ημιτελικό.

Η Εθνική μας κλείνει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο του UEFA Nations League με την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Εσθονία, από την οποία δεν έχει ηττηθεί στις 5 έως τώρα μονομαχίες τους. Αν η Εθνική μας έχει κερδίσει την Πέμπτη τη Φινλανδία με τρία γκολ διαφορά ή με 2-0, θα έχει ακόμη ελπίδες για την κατάκτηση της κορυφής του γκρουπ. Ειδάλλως, αυτή θα έχει πάει ήδη στη Φινλανδία.

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για το τέλος του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Η πρωτοπόρος Παλμέιρας φιλοξενείται από την 20ή και τελευταία στη βαθμολογία, Παρανά, ενώ η 2η Ιντερνασιονάλ παίζει με τη 12η Μποταφόγκο στο Ρίο, εκεί όπου έχουν οκτώ γκολ/γκολ στα εννέα τελευταία τους. Εκτός παίζει και η 3η Φλαμένγκο, με τη 15η Σπορτ Ρεσίφε, στην έδρα της οποίας έχασε στις δύο προηγούμενες παρουσίες της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις