KING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το εκτός έδρας 2-0 της Στουτγάρδης την προηγούμενη αγωνιστική επί της Νυρεμβέργης ήταν τα πρώτα γκολ και η πρώτη νίκη της ουραγού της Μπουντεσλίγκα με τον 43χρονο Μάρκους Βάιντσιρλ στον πάγκο (4 αγώνες). Ηταν επίσης τα πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα του αμυντικού Μπάουμγκαρτλ και του μέσου Τόμι, ο οποίος σκόραρε με σουτ… τηλεφώνημα τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.
Η Στουτγάρδη παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας, καθώς τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα σημείωσαν και οι από πάνω της, Αννόβερο και Φορτούνα Ντίσελντορφ. Εκτός αυτού, το 2-0 ήταν το μοναδικό under της αγωνιστικής, επιμηκύνοντας στις 503 αγωνιστικές το σερί που θέλει να μην γίνεται το απόλυτο των over στην Μπουντεσλίγκα (τελευταίο 9 στα 9 ήταν τον Γενάρη του 2003).



Η ομάδα από την πρωτεύουσα της Βάδης Βυρτεμβέργης -ένα από τα 16 ομόσπονδα κρατίδια της Γερμανίας-, η οποία το 2016 έπεσε στη Β’ μετά από 39 χρόνια αλλά επανήλθε άμεσα, φιλοξενείται απόψε από τη Λεβερκούζεν, από την οποία έχασε (3-1) και τη χρονιά που κατέκτησε το πρωτάθλημα (2007). Το σερί των 13 αγώνων χωρίς νίκη (10 ήττες) επί της Λεβερκούζεν σταμάτησε τον Απρίλιο με το 1-0 στην «Μπάι Αρένα».

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έχει τις λιγότερες (1) ήττες στο ισπανικό πρωτάθλημα, υποδέχεται αύριο βράδυ την Μπαρτσελόνα. Μια Μπάρσα την οποία ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, δεν έχει νικήσει ακόμα στο πρωτάθλημα: 9 ήττες και 4 ισοπαλίες.

Την αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει στο Λονδίνο η πρωτοπόρος και ερχόμενη από 7 νίκες Μάντσεστερ Σίτι. Στην πρωτεύουσα αγωνίζεται και η Τσέλσι, στο «Γουέμπλεϊ» με την 4η Τότεναμ, η οποία έχει δώσει τα λιγότερα εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα: σε 4 παιχνίδια έχει 2 νίκες και ισάριθμες ήττες, οι οποίες ήταν από τις άλλες δύο αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος, Σίτι και Λίβερπουλ.

Στην κοινή τους έδρα αγωνίζονται Τζένοα και Σαμπντόρια. Ως «γηπεδούχος» η Τζένοα δεν νίκησε τη συγκάτοικό της στις 6 τελευταίες συναντήσεις τους (5 ήττες). Ολοι οι φιλοξενούμενοι της περασμένης αγωνιστικής στο Καμπιονάτο σκόραραν, κάτι που είχε να συμβεί 73 αγωνιστικές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις