KING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Για δεύτερη φορά τη φετινή περίοδο δεν εμφανίστηκε «διπλό» στους αγώνες της Σούπερ Λίγκας: πέντε άσοι και τρεις ισοπαλίες. Η πρώτη φορά ήταν την 6η αγωνιστική, με τις ίδιες αναλογίες. Το σκορ που έχει εμφανιστεί και στις 8 αγωνιστικές είναι το 1-0.
Το πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής αρχίζει με τη συνάντηση των δύο ομάδων που παραμένουν αήττητες: Ατρόμητος ΠΑΟΚ αύριο στις 16:00, με τον κυπελλούχο Ελλάδας να έχει πέντε σερί νίκες επί των Περιστεριωτών. Οι 7 πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους είχαν γκολ στο πρώτο ημίχρονο. 
Τρεις ώρες αργότερα συγκρούονται στην κοινή τους έδρα οι ομάδες που έχουν από 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα (από τον ΠΑΟΚ): Παναθηναϊκός εναντίον ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τις 12 από τις 15 τελευταίες συναντήσεις τους να εμφανίζουν No Goal. 

Ο 4ος στη βαθμολογία Ολυμπιακός φιλοξενείται την Κυριακή (19:00) από τον 8ο και ερχόμενο από τρεις ήττες στο πρωτάθλημα, Αρη. Τα 9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια των «κίτρινων» ανεξαρτήτως διοργάνωσης είχαν «2-3 γκολ». 

Η 5η Ξάνθη της μιας ήττας στο πρωτάθλημα αγωνίζεται τη Δευτέρα (19:30) στην Τρίπολη με τον Αστέρα της μιας νίκης. Οι 6 από τις 7 πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους έληξαν ισόπαλες. 

Δώδεκα νίκες και μία ισοπαλία για την Αρσεναλ στις 13 τελευταίες υποχρεώσεις της. Υποδέχεται αύριο (19:30) τη Λίβερπουλ, η οποία δέχτηκε γκολ στις 9 από τις 11 πιο πρόσφατες εκτός έδρας υποχρεώσεις της. Η ομάδα του Κλοπ παίζει την Τρίτη στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα, αυτή του Εμερι υποδέχεται δύο μέρες αργότερα τη Σπόρτινγκ. 

Την Κυριακή επιβλήθηκε 6-2 εκτός έδρας της Βέρντερ Βρέμης. Την Τετάρτη, με την ίδια ενδεκάδα, επικράτησε 5-0 εκτός έδρας της Γκλάντμπαχ για το Κύπελλο. Η Λεβερκούζεν υποδέχεται τώρα τη Χόφενχαϊμ, η οποία με 6 αλλαγές στη σύνθεσή της αποκλείστηκε από τη Λειψία. Με Λυών εκτός την Τετάρτη η Χόφενχαϊμ, με Ζυρίχη εντός την Πέμπτη η Λεβερκούζεν. 

Ο Σαντιάγο Σολάρι θα καθοδηγήσει τη Ρεάλ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βαγιαδολίδ. Ο Αργεντινός ήταν προπονητής στη β’ ομάδα του συλλόγου, ενώ έχει αγωνιστεί σε αυτόν από το 2000 ως το 2005 ως αριστερό χαφ, μπροστά από τον Ρομπέρτο Κάρλος, με συμμετοχή στο ασύλληπτο σουτ του Ζιντάν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ πριν από 16 χρόνια με τη Λεβερκούζεν.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις