KING BET ΤΡΙΤΗΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Εντεκα φορές έχουν συναντηθεί Ρόμα και Ρεάλ Μαδρίτης. Ολες από το 2001 και μετά. Οι 9 από αυτές είχαν «2-3 γκολ», ενώ μόνο μία έληξε ισόπαλη (1-1). Η Ρεάλ έχει 7 επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένης του 3-0 πριν από δύο μήνες στην ισπανική πρωτεύουσα. Εχοντας 9 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές στον όμιλο, μπορούν και οι δύο να προκριθούν από σήμερα με μια ισοπαλία, αν έρθει το ίδιο αποτέλεσμα και στο άλλο ματς του 7ου ομίλου (ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Βικτόρια Πλζεν). 
Ο 6ος όμιλος είναι ο μοναδικός της συγκεκριμένης φάσης που έχει μόνο over. Η πρωτοπόρος στο γκρουπ Μάντσεστερ Σίτι αγωνίζεται στη Γαλλία με τη 2η Λυών, ενώ η 3η Χόφενχαϊμ υποδέχεται την 4 Σαχτάρ Ντονέτσκ. Η γερμανική ομάδα έχει σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια την τρέχουσα σεζόν (8), συνεχίζοντας το σερί που δημιούργησε πέρσι, όταν και βρήκε δίχτυα σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της (21). Η πρωταθλήτρια Ουκρανίας δέχτηκε γκολ στα 10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ.



ΑΕΚ και Λοκομοτίβ Μόσχας εξακολουθούν να είναι οι μοναδικές ομάδες χωρίς βαθμό μετά από 4 αγωνιστικές στους ομίλους. Και οι τρεις συναντήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας με τον Αγιαξ είχαν «2-3 γκολ», σημείο που εμφανίστηκε στις 3 από τις 4 έως τώρα υποχρεώσεις της ΑΕΚ στο 5ο γκρουπ, όπως και στις 5 πιο πρόσφατες του «Αίαντα» με ελληνικούς συλλόγους.

Τουλάχιστον δύο γκολ είχε η κάθε μία από τις τρεις έως τώρα μονομαχίες της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λίβερπουλ. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, η οποία σε 4 αγωνιστικές στον 3ο όμιλο έχει μόνο μία νίκη, σκόραρε στα 13 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση. Η Λίβερπουλ, η οποία έχει 2 νίκες σε 4 ματς στο γκρουπ, δέχτηκε γκολ στις 4 τελευταίες παρουσίες της στη Γαλλία (μία νίκη).

Ο Ολυμπιακός συγκέντρωσε 6 βαθμούς με την πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου, Ντουντελάνζ, και έχει πλέον να δώσει τα δεύτερα ματς με Μπέτις (εκτός) και Μίλαν (εντός). Στην Ισπανία δεν έχει νικήσει ποτέ σε επίσημο ματς (13 ήττες σε 15 αγώνες), σκόραρε όμως στους 6 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες του στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Τσέλσι πανηγύρισε και τις δύο φορές που υποδέχτηκε ελληνική ομάδα (3-0 Ολυμπιακός, 5-1 Αρης), όπως έκανε και ο ΠΑΟΚ στις δύο επισκέψεις του στην Αγγλία (1-1 Αρσεναλ, 1-2 Τότεναμ). Ο «δικέφαλος» δεν έχανε σε κανένα από τα 10 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια του στο Γιουρίοπα Λιγκ όσον αφορά το πρώτο ημίχρονο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις