KING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η Πρέμιερ Λιγκ έχει τρία ντέρμπι την Κυριακή. Στις 14:00 η Τσέλσι υποδέχεται τη Φούλαμ. Τα γήπεδα των δύο ομάδων απέχουν δύο στάσεις με το μετρό ή μισή ώρα με τα πόδια (2,4 χλμ.). Η Φούλαμ έχει να κερδίσει την αντίπαλό της εδώ και 12 χρόνια, όμως στα 17 ματς που ακολούθησαν πήρε 8 ισοπαλίες.
Στις 16:05 η Αρσεναλ υποδέχεται την Τότεναμ, στην παραδοσιακή μονομαχία του Βόρειου Λονδίνου. Τέσσερις στάσεις (με δύο αλλαγές στα τρένα) η απόσταση των γηπέδων τους, με την Τότεναμ να μπαίνει από το νέο έτος τελικά στη νέα της έδρα. Πέντε νίκες για την Αρσεναλ και τρεις ισοπαλίες στις 8 τελευταίες συναντήσεις τους στο «Εμιρεϊτς».
Ακόμα πιο κοντά, ένα τέταρτο περπάτημα, απέχουν οι έδρες των Λίβερπουλ και Εβερτον, οι οποίες μονομαχούν στις 18:15 της ίδιας μέρας.



Οι «μπλε» έχουν να κερδίσουν τους «κόκκινους» στο «Ανφιλντ» από το 1999, έχοντας μοιρασμένα αποτελέσματα έκτοτε: 10 ήττες, 10 ισοπαλίες.

Η Φιορεντίνα των πέντε σερί ισοπαλιών υποδέχεται αύριο την ομάδα που… μισεί. Η Γιουβέντους των 12 νικών και της μιας ισοπαλίας (Τζένοα 1-1) στις 13 πρώτες αγωνιστικές έχει 7 επιτυχίες στις 8 τελευταίες μονομαχίες της με τους «βιόλα», οι οποίοι έχουν σκοράρει και στα 6 φετινά εντός έδρας παιχνίδια τους.

Στο +15 έχει φτάσει η διαφορά της Παρί Σεν Ζερμέν από τον δεύτερο στη Γαλλία (Λυών), έχοντας το απόλυτο των βαθμών (14 αγωνιστικές). Την Κυριακή στις 22:00 φιλοξενείται από την Μπορντό, η οποία έχει σημειώσει το ένα τρίτο των γκολ της αντιπάλου της: 14, έναντι 46 της Παρί. Η Μπορντό δεν σκόραρε στα 5 εντός έδρας παιχνίδια της την τελευταία διετία τον μήνα Δεκέμβριο.

Στο «Μεντιθορόθα» της 4ης στη βαθμολογία Αλαβές αγωνίζεται η πρωτοπόρος του ισπανικού πρωταθλήματος, Σεβίλλη. Δεν νίκησε εκεί στις 4 τελευταίες παρουσίες της (3 ήττες). Η 2η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη 16η Βιγιαρεάλ, επί της οποίας έχει 8 σερί νίκες στο «Καμπ Νόου», όλες με over, ενώ είναι αήττητη από αυτήν εδώ και 20 ματς (15 επιτυχίες).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις