KING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ συγκρούονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους στον τελικό του Λιμπερταδόρες. Ο πρώτος αγώνας γίνεται στην έδρα της Μπόκα, ο επαναληπτικός σε δύο εβδομάδες σε αυτήν της Ρίβερ.
Η Ρίβερ προκρίθηκε αποκλείοντας στα ημιτελικά την Γκρέμιο, από την οποία είχε χάσει 1-0 εντός στο πρώτο ματς. Στη ρεβάνς στη Βραζιλία έχανε 1-0 μέχρι το 81’. Σε εκείνο το λεπτό ισοφάρισε, για να πάρει τελικά τη νίκη στο 94’ με πέναλτι - χέρι που δόθηκε μέσω της βοήθειας του βίντεο. Η Μπόκα έφτασε στον τελικό αποκλείοντας την Παλμέιρας με 2-0 εντός και 2-2 εκτός, αν και στο 10’ ακυρώθηκε αδίκως γκολ των Βραζιλιάνων.
Καμία από τις 7 τελευταίες συναντήσεις τους στο πρωτάθλημα δεν έληξε με νίκη της ομάδας που έπαιζε εντός (5 «διπλά»).



Μέσα στο 2018 η Ρίβερ έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, όλες με under, Νο Goal, και σκοράροντας στο πρώτο ημίχρονο. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων ήρθαν σε συμφωνία για μη μετακίνηση των οπαδών στις αντίπαλες έδρες, όπως συμβαίνει εδώ και μία τετραετία.

Συνολικά 9 γκολ σημειώθηκαν στα 8 παιχνίδια της προηγούμενης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Οι 9 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, πλην του Αρη, συγκρούονται μεταξύ τους για τη 10η αγωνιστική. Ο 1ος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον 8ο Παναιτωλικό επί του οποίου έχει 7 σερί νίκες και η 5η ΑΕΚ τον 2ο Ατρόμητο, με τον οποίο έχει 10 under στις 12 τελευταίες συναντήσεις τους. Οι 5 από τις 7 πιο πρόσφατες μονομαχίες του 9ου Πανιωνίου με την 4η Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη έληξαν ισόπαλες.

Παρά το γεγονός ότι τερμάτισε 11ος, ο Παναθηναϊκός δεν έχασε την περσινή σεζόν από τον Ολυμπιακό: 1-0 εντός, 1-1 στο Φάληρο. Είναι τρία ματς αήττητος από τους «ερυθρόλευκους», με ισάριθμα under. Ο Ολυμπιακός έχασε μόνο σε 7 από τα 89 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, τα 5 από αθηναϊκές ομάδες (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Πανιώνιος, Ατρόμητος) και τα 2 από τον ΠΑΟΚ.

Εξι διαδοχικά over ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Μπάγερν, με πιο πρόσφατο το 6-0 των Βαυαρών τον Μάρτιο. Ομοίως στο Μονακό - Παρί Σεν Ζερμέν, με τελευταία συνάντησή τους για το πρωτάθλημα τον Απρίλιο: 7-1 η Παρί. Πέντε σερί νίκες για τη Γιουβέντους απέναντι στη Μίλαν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις