KING BET ΤΡΙΤΗΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ντόρτμουντ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν σημειώσει τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Λοκομοτίβ Μόσχας και ΑΕΚ είναι οι μοναδικές χωρίς βαθμό.
Στις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις της με την Ατλέτικο, η Ντόρτμουντ έφυγε με θετικό αποτέλεσμα (1-1, 0-1). Στις 9 από τις 10 πιο πρόσφατες παρουσίες της στην Ισπανία με άλλους αντιπάλους ωστόσο δέχτηκε από δύο γκολ και πάνω. Η Ατλέτικο έχασε μόνο στα 2 από τα 27 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση, και τα δύο με σκορ 1-2 (Μπενφίκα, Τσέλσι).
Η Μπαρτσελόνα, η οποία σημείωσε 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια χωρίς τον Μέσι, μεταξύ των οποίων και το 5-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει ξανά τον ηγέτη της στην αποστολή.



Η Μπάρσα δεν νίκησε σε καμία από τις τρεις παρουσίες της στο «Τζουσέπε Μεάτσα» με αντίπαλο την Ιντερ (δύο ισοπαλίες). Η Ιντερ από την πλευρά τη δεν έχασε στις 8 πιο πρόσφατες εντός έδρας υποχρεώσεις της με Ισπανούς (5 ισοπαλίες).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε επιτυχώς το 1999 (3-2) και το 2003 (3-0) από την έδρα της Γιουβέντους, σταματώντας την παράδοση των 4 ηττών στο Τορίνο. Η ομάδα του Μουρίνιο σκόραρε και στις 7 εκτός έδρας υποχρεώσεις της την τρέχουσα σεζόν, στις έξι από δύο γκολ και πάνω. Η Γιούβε βρήκε δίχτυα σε όλα τα παιχνίδια (14) φέτος.

Η Μπάγερν δεν νίκησε στα 3 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της για το Τσάμπιονς Λιγκ, με Σεβίλλη, Ρεάλ και Αγιαξ. Το ίδιο συνέβη και στα 4 πιο πρόσφατα εντός για όλες τις διοργανώσεις, κάτι που είχε να γίνει εδώ και 17 χρόνια. Σε καμία από τις πέντε φορές που υποδέχτηκε ελληνική ομάδα δεν δέχτηκε γκολ, στη μία όμως παραχώρησε ισοπαλία, 0-0 με ΠΑΟΚ το ’83.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά αγωνίζεται στη Βουδαπέστη με τη Βίντι, στη ρεβάνς του 2-0 με το οποίο έχασε από την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας. Η ελληνική ομάδα δέχτηκε γκολ στα 7 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της στο Γιουρόπα Λιγκ, όπως όμως και η Βίντι στα τέσσερα τελευταία εντός για όλες τις διοργανώσεις.

Είτε ένα (7 φορές) είτε κανένα (3 φορές) γκολ δέχτηκε ο Ολυμπιακός στις 10 τελευταίες εντός έδρας υποχρεώσεις του στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Ντουντελάνζ δέχτηκε γκολ στα 13 πιο πρόσφατα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της. Στα 4 από τα 5 τελευταία πάντως, βρήκε και η ίδια δίχτυα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις