KING BET Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου 2013


ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ενδιαφέρον πρόγραμμα έχουμε στα χέρια μας για το τετραήμερο (πρώτο του Φεβρουαρίου). Σε όλα σχεδόν τα πρωταθλήματα υπάρχουν κρίσιμοι αγώνες, μεγάλα ντέρμπι και πολλές (στοιχηματικές) ευκαιρίες. Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Στην Πρέμιερ Λιγκ ξεχωρίζει η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ. Και μάλιστα, όπως γράφει ο Μάκης Μηνδρινός (σελ. 19), με διαιτητή από το Μάντσεστερ! Αλλά, όπως επισημαίνει ο συνάδελφος, οι «ρεντς» κουβαλούν μια εντυπωσιακή παράδοση. Η πρωτοπόρος Γιουνάιτεντ πάει στο δυτικό Λονδίνο για να αντιμετωπίσει τη Φούλαμ, μια εβδομάδα μετά τη μεταξύ τους σύγκρουση στο Κύπελλο. Επικίνδυνες αποστολές έχουν Τσέλσι (με τη Νιούκαστλ) και Τότεναμ (με τη Γουέστ Μπρομ), ενώ από τους παραδοσιακά δυνατούς, μόνο η Αρσεναλ παίζει εντός, κόντρα στη Στόουκ.



ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ, η ζωή στη Θεσσαλονίκη «παγώνει» για δύο ώρες, όσο διαρκέσει το ντέρμπι Αρης – ΠΑΟΚ. Για το πόσο κρίσιμο είναι το ελληνικό clasico δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδήμων. Αρκεί να κοιτάξει τη βαθμολογία, την αναγκαιότητα των γηπεδούχων για βαθμούς και τη δύσκολη θέση που έχει βρεθεί ο ΠΑΟΚ μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Από τα υπόλοιπα, τα βλέμματα στρέφονται στην Αρκαδία, όπου ο Αστέρας περιμένει τον Παναθηναϊκό, ενώ σε άλλες τέσσερις πόλεις της περιφέρειας (Ξάνθη, Ηράκλειο, Βέροια και Λιβαδειά) διεξάγονται πολύ ενδιαφέροντα ματς ανάμεσα σε επαρχιακές ομάδες.

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, το ερώτημα είναι ένα: ποια εκ των Λεβερκούζεν ή Ντόρτμουντ θα μπορέσει να απειλήσει στη συνέχεια την Μπάγερν; Μη βιάζεστε, θα απαντηθεί μετά τη λήξη του μεταξύ τους αγώνα, αν και (εδώ που τα λέμε) μόνο ωφελημένοι μπορούν να βγουν οι Βαυαροί, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα στην «Μπάι Αρίνα».

Στην Ισπανία, έχουμε Βαλβέρδε εναντίον Μπαρτσελόνα και Αλκαράθ εναντίον Ρεάλ, στην Ιταλία η Κιέβο του Σπυρόπουλου φιλοξενεί τη Γιουβέντους και η Λάτσιο πάει στη Γένοβα, στη Γαλλία η Παρί δοκιμάζεται στην Τουλούζη, στην Τουρκία η Γαλατά εκστρατεύει στην Προύσα, στο Βέλγιο η Αντερλεχτ υποδέχεται τη Σταντάρ Λιέγης, στη Σκωτία παίζουν Κύπελλο, ενώ να μην ξεχάσουμε την επανέναρξη της Β’ Γερμανίας (δείτε τις προτάσεις του Κώστα Φορτούνη στη σελίδα 38) και τα προημιτελικά του Κόπα Αφρικα. Α, έχουμε και ντέρμπι αιωνίων στο μπάσκετ, με Ολυμπιακό – Παναθηναϊκό τη Δευτέρα στο ΣΕΦ, αλλά και τον τελικό στο Super Bowl.

Ο Σταύρος Κολίλας (σελ. 11) άφησε κατά μέρος σε τούτο το φύλλο το ποδόσφαιρο και ασχολείται με την τρέλα των Αμερικανών, ενώ ο Παναγιώτης Τράγος (σελ. 42) βγάζει σημεία από τον τελικό. Για προτάσεις, πονταρίσματα και live ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το διαδικτυακό www.betradio.com. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και ραντεβού πάλι την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις