KING BET Τρίτης 22 Ιανουαρίου 2013


ΕΔΩ και τρεις σερί εβδομάδες, το κουπόνι Τρίτης – Τετάρτης – Πέμπτης δείχνει ίδιο. Αλλάζουν μόνο οι έδρες, άντε και κάποιες ομάδες που μπαίνουν «σφήνα» στο πρόγραμμα. Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε μπροστά μας και θα καταλάβετε. Πρώτη στάση, Κόπα Ιτάλια. Στα ημιτελικά έχει φτάσει η διοργάνωση και φέτος δεν υπήρξε κάποια έκπληξη, καθώς και οι τέσσερις ομάδες θεωρούνται από τις κορυφαίες στη γείτονα: Γιουβέντους – Λάτσιο και Ρόμα – Ιντερ αναμετρώνται την Τρίτη και την Τετάρτη στα πρώτα ματς της ημιτελικής φάσης, με την ελπίδα να κάνουν το μεγαλύτερο βήμα για ένα εισιτήριο στον τελικό. Αλλωστε, όπως έχουμε ξαναπεί, ο πιο σύντομος δρόμος για την Ευρώπη περνάει από το Κύπελλο.
Κάτι ανάλογο ισχύει και στην Ισπανία, με τη διαφορά ότι εδώ ο θεσμός βρίσκεται λίγο πιο πίσω, στην προημιτελική φάση.



Και ενώ άπαντες περιμένουν σύγκρουση Ρεάλ – Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά (έτσι «σταυρώνουν» τα ζευγάρια), η Μάλαγα προβάλλει αντιρρήσεις. Το έδειξε με το 2-2 της περασμένης εβδομάδας στο «Καμπ Νόου» και τώρα αναμένεται να παίξει τα ρέστα της για να πετάξει έξω από τη συνέχεια της διοργάνωσης τους Καταλανούς.

Οσο για τη Ρεάλ, καλείται να υπερασπιστεί το 2-0 επί της Βαλένθια, έχοντας νωπές ακόμα τις μνήμες από το εντυπωσιακό 5-0 της Κυριακής κόντρα στην ομάδα του Βαλβέρδε. Για τα άλλα δύο ζευγάρια, σημειώστε την απουσία του Φαλκάο από την Ατλέτικο Μαδρίτης και τους ανοιχτούς λογαριασμούς που άφησαν Σεβίλλη και Σαραγόσα μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα.

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, δεσπόζουν οι επαναληπτικοί του Λιγκ Καπ. Μπράντφορντ και Σουόνσι ονειρεύονται την είσοδό τους στο «Γουέμπλεϊ», στον τελικό της 24ης Φεβρουαρίου, έχοντας «προίκα» τις νίκες τους επί της Αστον Βίλα και της Τσέλσι στα πρώτα ματς. Κύπελλο έχουν και οι Γάλλοι (στη φάση των «32»), με τον Ιμπραΐμοβιτς να δηλώνει «απών» στο προσκλητήριο του Αντσελότι για τον αγώνα κόντρα στην Τουλούζ, Κύπελλο έχουμε κι εμείς εδώ στην Ελλάδα, με τα ματς Πλατανιάς – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ – Καλλιθέα να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Τι άλλο βρίσκουμε στο κουπόνι; Εξ αναβολής αναμετρήσεις από όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας, από την Πρέμιερ Σκωτίας, την Πορτογαλία, την έναρξη του Λιμπερταδόρες (προκριματική φάση) και 6 ματς από το Κόπα Αφρικα, που ξεκίνησε… μουδιασμένα και πλήρωσε όσους κόντραραν τα φαβορί στην 1η αγωνιστική. Κατά τα άλλα, στο σημερινό φύλλο μπορείτε να διαβάσετε πολύ μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Γιουροκάπ και ΝΒΑ σε πλήρη δράση), μια σελίδα για πόκερ, ιππόδρομο, ΚΙΝΟ, ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ, δύο σελίδες για ΠΡΟ-ΠΟ και θέματα που αφορούν (και απασχολούν) τους πράκτορες.

Πριν επιλέξετε τι θα παίξετε, συντονιστείτε με το διαδικτυακό www.betradio.com για προτάσεις, ειδήσεις της τελευταίας στιγμής, live ενημέρωση και πολύ στοίχημα. Καλή επιτυχία και ραντεβού την Παρασκευή με φουλ πρόγραμμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις