KING BET Παρασκευής 18 Ιανουαρίου 2013


ΑΝ ΣΑΣ ζητούσαν να βαθμολογήσετε το κουπόνι του τετραημέρου (με άριστα το 10), τι βαθμό θα δίνατε; Κι επειδή δεν μπορούμε να έχουμε τις δικές σας απαντήσεις (βλέπετε, η τεχνολογία δεν έχει προχωρήσει τόσο πολύ), ας καταθέσουμε τη δική μας: γύρω στο 9 θα βάζαμε. Ρίξτε μια ματιά τι έχουμε μπροστά μας και θα καταλάβετε. Και πριν πάμε να δούμε τα παιχνίδια, να… δικαιολογήσουμε την επιλογή του εξωφύλλου. Αρης και ΑΕΚ δίνουν το πιο κρίσιμο ίσως ματς της φετινής σεζόν (και ένα από τα κρισιμότερα της ιστορίας τους). Δεν το λέμε εμείς, οι ίδιοι το λένε. Και έχουμε κάθε λόγο να συμφωνήσουμε. Αντε, αρκετά με τους προλόγους, μπαίνουμε στο κυρίως θέμα.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ, έχουμε τέσσερα πρωταθλήματα που κάνουν restart μετά το pause της διακοπής. Η Μπουντεσλίγκα, πρώτο και καλύτερο, ενώ έπονται η Α’, Β’ Ολλανδίας και το Βέλγιο.



Μην ξεχάσουμε και το Κόπα Αφρικα που έχει σέντρα αύριο στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, αλλά για αυτή τη διοργάνωση τα είπαμε (με 11 σελίδες αφιέρωμα) στο φύλλο της Τρίτης. Στη Γερμανία, λοιπόν, η επανέναρξη βρίσκει τις ομάδες ετοιμοπόλεμες. Ο Γεράσιμος Μανωλίδης μάζεψε τα φιλικά, τις αλλαγές που έγιναν σ’ αυτό το διάστημα, βγάζει και σημεία για τη 18η αγωνιστική και σας τα παρουσιάζει (σελ. 33-35).

Αλλάζουμε χώρα και ανεβαίνουμε στην Αγγλία. Από τις 3.30 το μεσημέρι της Κυριακής μέχρι το απόγευμα στις 8 περίπου, το Λονδίνο έχει την τιμητική του, καθώς οι αναμετρήσεις Τσέλσι – Αρσεναλ και Τότεναμ – Μάντσεστερ Γ. μαγνητίζουν τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων.

ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, όμως, ότι τα ντέρμπι περιορίζονται στο Νησί. Εκτείνονται σε όλη σχεδόν την Ευρώπη. Στην Ιταλία συγκρούονται Ρόμα – Ιντερ (κομβικό ματς και για τις δύο, όπως γράφει ο Πάνος Γαρίδης, σελ. 43-45), στην Ισπανία η Ρεάλ με τη Βαλένθια (στο... β’ ημίχρονο του μεταξύ τους αγώνα της Τρίτης για το Κύπελλο), στη Γαλλία η Μπορντό με την Παρί Σ.Ζ., στην Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια, στην Ολλανδία ο Αγιαξ με τη Φέγενορντ, δηλαδή παντού υπάρχουν σπουδαία παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά στην έκβαση των πρωταθλημάτων.

Εσείς, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να μελετήσετε σωστά όλα τα στοιχεία που σας δίνουν οι συντάκτες, με έγκυρα ρεπορτάζ, πολλά στατιστικά, ειδικά στοιχήματα και προτάσεις, να συντονιστείτε με το διαδικτυακό www.betradio.com για πλήρη ενημέρωση και live εξέλιξη των αγώνων ώστε να αποφασίσετε τι θα παίξετε.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Τρίτη, με ένα κουπόνι γεμάτο από Κύπελλα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις