KING BET Τρίτης 15 Ιανουαρίου 2013


«ΚΑΡΜΠΟΝ» με της περασμένης εβδομάδας μοιάζει να είναι το κουπόνι του τριημέρου. Με κάποιες πολύ μικρές διαφορές. Τότε είχαμε Λιγκ Καπ Αγγλίας, Κύπελλο Ιταλίας, Κύπελλο Ισπανίας, Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Τώρα, βγάλτε τα Λιγκ Καπ και βάλτε Κύπελλα σε Αγγλία, Πορτογαλία για να μάθετε τι θα βρείτε μπροστά σας. Πάλι λοιπόν έχουμε ένα κουπόνι όπου κυριαρχούν οι… δευτερεύοντες θεσμοί, με κάποια σκόρπια ματς πρωταθλήματος σε Α’, Β’ Αγγλίας, Κόνφερενς, Β’ Ολλανδίας. Τι κρατάμε από όλα αυτά; Καταρχήν, τους 11 επαναληπτικούς στο Κύπελλο Αγγλίας, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ μέσα, άρα εξ ορισμού παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον. Και, όπως γράφει ο Billaras (σελ. 8), υπάρχουν κάποιες «άδικες» αποδόσεις που αποκτούν αξία. Κατόπιν, έχουμε άλλα δύο ματς από την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας.


Εδώ, κεντρικά πρόσωπα είναι δύο προπονητές. Ο Στραματσιόνι της Ιντερ που αντιμετωπίζει την Μπολόνια, τη φανέλα της οποίας είχε φορέσει για μια χρονιά, αλλά –πολύ περισσότερο- ο Βιτσέντζο Μοντέλα της Φιορεντίνα που υποδέχεται την αγαπημένη του Ρόμα, την οποία υπηρέτησε 7 χρόνια ως παίκτης και ένα τρίμηνο ως προπονητής. Σημειώστε ότι και στα δύο αυτά ματς υπάρχουν πολλοί απόντες και καλό είναι να διαβάσετε προσεκτικά τα ρεπορτάζ του Πάνου Γαρίδη (σελ. 23).

ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ Ισπανία, στα τέσσερα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. Εδώ, έχουμε τη μάχη Μουρίνιο – Βαλβέρδε. Κι αν η Βαλένθια του «Τσινγκούρι» δείχνει να έχει βρει για τα καλά το δρόμο της, το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει με τη Ρεάλ, που έχει χάσει τον προσανατολισμό της. Το πρωτάθλημα έχει «πετάξει» για τη «βασίλισσα» και απομένει το Κόπα Ντελ Ρέι (και το Τσάμπιονς Λιγκ, βέβαια). Α, έχουμε και Μπαρτσελόνα – Μάλαγα, τρεις μόλις μέρες μετά τη σύγκρουσή τους στο πρωτάθλημα.

Επίσης, υπάρχει Κύπελλο σε Βέλγιο, ημιτελικοί Λιγκ Καπ στη Γαλλία (ο Θανάσης Κυλώνης θυμάται τη Σεντ Ετιέν του Πλατινί, σελ. 22), Κύπελλο Πορτογαλίας, Κύπελλο Τουρκίας και δύο εξ αναβολής ματς από τη Β’ Ολλανδίας, η οποία επαναρχίζει την Παρασκευή. Μην ταλαιπωρηθείτε άδικα και ψάξετε την Απελντορν στη βαθμολογία. Χρεοκόπησε και αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα (το θέμα υπογράφει ο Νίκος Μπέλτσος, σελ. 25).

ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ φύλλο θα βρείτε αφιέρωμα στο Κόπα Αφρικα που ξεκινάει το Σάββατο στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Παρουσίαση των 16 φιναλίστ, στατιστικά και πρόγραμμα, ώστε να είστε έτοιμοι ενόψει της έναρξης. Ακόμα, έχουμε πολύ μπάσκετ (η Ευρωλίγκα έχει μπει σε κρίσιμη καμπή), πόκερ, ιππόδρομο, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και ειδήσεις για τους πράκτορες. Συντονιστείτε και στο www.betradio.com για τα τελευταία νέα και πολλές προτάσεις, βάλτε τη δική σας γνώση και καλή επιτυχία. Τα ξαναλέμε την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις