KING BET Τρίτης 29 Ιανουαρίου 2013


ΠΡΙΝ ΑΠΟ δύο χρόνια, όλοι εμείς οι τρελαμένοι με το ποδόσφαιρο, περιμέναμε δύο φορές μέσα στη σεζόν ένα τέτοιο ντέρμπι. Μία στο «Καμπ Νόου», μία στο «Μπερναμπέου». Αλλά πλέον μας έχει γίνει συνήθεια. Οχι ότι δεν μας κάνει μεγάλη εντύπωση ένα clasico, αλλά, βρε αδερφέ, 13 φορές έχουν αναμετρηθεί η Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα από τον Απρίλιο του 2011. Και μάλιστα, σε όλες τις διοργανώσεις: πρωτάθλημα, Κύπελλο, Τσάμπιονς Λιγκ, Σούπερ Καπ. Κάτι σαν το Σέλτικ – Ρέιντζερς έχει… καταντήσει, που βρίσκονταν 4 φορές το χρόνο στο πρωτάθλημα και συνήθως σε τελικούς Κυπέλλου και Λιγκ Καπ Σκωτίας. Μεγάλη μάχη λοιπόν την Τετάρτη στη Μαδρίτη, στον πρώτο ημιτελικό του Κόπα ντελ Ρέι. Και έρχεται σε μια στιγμή που οι δύο ομάδες έδειξαν πανέτοιμες στις τελευταίες υποχρεώσεις τους, 4-0 η Ρεάλ τη Χετάφε, 5-1 η Μπάρτσα την Οσασούνα.



Δεν χρειάζεται βέβαια να πούμε ποιοι πρωταγωνίστησαν στις νίκες αυτές. Τους ξέρετε πολύ καλά, άλλωστε κοσμούν το σημερινό εξώφυλλο (κι ας έχουν γυρισμένη την πλάτη τους…).

ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ όμως ότι το clasico είναι το μοναδικό ενδιαφέρον ματς του κουπονιού. Θα έχετε σίγουρα πληροφορηθεί ότι υπάρχει πλήρης αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ. Με νωπές ακόμα τις μνήμες από τα «μπαμ» που ακούστηκαν στο Κύπελλο το προηγούμενο τριήμερο, με αρκετά νέα πρόσωπα στις ομάδες (ειδικά η Νιούκαστλ έχει μετατραπεί σε… γαλλική αποικία, όπως γράφει ο Billaras, σελ. 8) και με ένα μεγάλο ματς: Αρσεναλ – Λίβερπουλ. Ο Μάκης Μηνδρινός (σελ. 15) έψαξε και βρήκε τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων τον μήνα Γενάρη και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ Κύπελλο Ιταλίας, με Λάτσιο – Γιουβέντους. Ο Πάνος Γαρίδης (σελ. 23) δεν διστάζει να… ανακηρύξει τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού, σε πολύ καλή απόδοση μάλιστα. Γιατί, όπως λέει (αλλά δεν… τολμάει να γράψει), «το παραμύθι της Λάτσιο θα τελειώσει γρήγορα). Βάλτε και Κύπελλο Ολλανδίας (Φιτέσε – Αγιαξ θα παίξουν σε ουδέτερο λόγω… συναυλίας), Κύπελλο Βελγίου, Κύπελλο Πορτογαλίας, εξ αναβολής ματς στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, Πρέμιερ Σκωτίας, Λιμπερταδόρες και Κόπα Αφρικα για να έχετε το πλήρες πρόγραμμα του στοιχηματικού τριημέρου.

Α, υπάρχει και πολύ μπάσκετ, με Ευρωλίγκα και Γιουροκάπ όπου θα διεξαχθούν πολλά κρίσιμα ματς σε όλα τα μέτωπα και ο Γιάννης Ψαράκης βρήκε τα καλύτερα πονταρίσματα. Στην Κing Bet μπορείτε να διαβάσετε επίσης για πόκερ, τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, θέματα πρακτόρων και ιππόδρομο, ενώ στο διαδικτυακό www.betradio.com θα ακούσετε πολλές προτάσεις και live ενημέρωση, συμμετέχοντας με δικά σας μηνύματα. Καλή επιτυχία και τα λέμε πάλι την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις