KINGBET Δευτέρας 31 Δεκεμβρίου 2012


ΟΠΟΥ ΚΙ αν κοιτάξεις αυτές τις μέρες, διαβάζεις ευχές από όλους. Ακόμα και από αυτούς που δεν… δικαιούνται να εύχονται. Είναι αυτοί που, χωρίς να υπολογίσουν το κόστος, έβαλαν τη χώρα μας και τους πολίτες της στη δίνη τής (όχι μόνον οικονομικής) κρίσης. Τέλος πάντων, δεν έχουμε καμιά διάθεση για γκρίνια σήμερα, πρώτη μέρα του νέου χρόνου, αλλά μας προκαλεί εντύπωση το θράσος ορισμένων. Οι δικές μας ευχές; Θέλουμε πάνω απ’ όλα το 2013 να φέρει ξανά το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων, να ξαναβρούμε τη χαρά για δημιουργία, να νιώσουμε την ελπίδα ότι πολλά θα αλλάξουν, να μην τρέμουμε για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, να σταματήσουμε να «τρωγόμαστε» μεταξύ μας, να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας. Εύκολα να τα λες όλα αυτά, δύσκολα όμως στην πράξη. Αλλά, επειδή τούτος ο τόπος έχει μάθει να αντιστέκεται, έχουμε την πεποίθηση ότι κάτι νέο θα ξεπηδήσει.

ΠΑΜΕ στο δικό μας κομμάτι. Το στοιχηματικό. Η σημερινή μέρα είναι σχεδόν ίδια με του περασμένου Σαββάτου. Φουλ της Αγγλίας, δηλαδή. Με πλήρες πρόγραμμα σε όλες τις κατηγορίες. Χορτασμένοι από όσα είδαμε το Σ/Κ (ρεσιτάλ γκολ στην Πρέμιερ), ευελπιστούμε να υπάρξει ανάλογη συνέχεια και στη σημερινή αγωνιστική, όπου δεν ξεχωρίζει κάποιο μεγάλο ματς, αλλά η ειδησεογραφία τρέχει και πολλά ενδέχεται να αλλάξουν από ώρα σε ώρα λόγω των μεταγραφών. Ο Μάκης Μηνδρινός, ο Αντώνης Λιάσκος, ο Κώστας Φίλιος και ο Παναγιώτης Κοτσιμπός (για τη Σκωτία) «ξόδεψαν» τη χτεσινή μέρα πάνω από το pc, αναζητώντας τα πιο δυνατά σημεία του διημέρου από το Νησί. Στο ίδιο μήκος κύματος ο Billaras (σελ. 8-9), καθότι γιορτάζει σήμερα και επειδή δεν μπορεί να κεράσει όλους τους αναγνώστες, είπε να βρει τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του κουπονιού και τις παρουσιάζει. Αντίθετα, ο Σταύρος Κολίλας (σελ. 10-11) έψαξε τους προπονητές που έχουν τη μικρότερη θητεία σε πάγκους αγγλικών ομάδων. Ενας από αυτούς, έμεινε για 10 λεπτά!


ΤΙ ΑΛΛΟ έχουμε σήμερα; Σε ένα δισέλιδο θα δείτε όλα τα μεγάλα ραντεβού του 2013, ανά μήνα και ημερομηνία, ένα θέμα για τα (άγνωστα στο ευρύ κοινό) ντέρμπι που διεξάγονται στην Κόνφερενς, ειδήσεις για τους πράκτορες και την αφίσα της απεργίας που έχει προκηρυχθεί για την ερχόμενη Δευτέρα, πόκερ, τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και πολύ μπάσκετ (με τις ελληνοτουρκικές μάχες αυτής της εβδομάδας). Πριν την τελική σας επιλογή, επισκεφθείτε το www.kingbet.net για τα τελευταία νέα όλων των αγώνων και συντονιστείτε διαδικτυακά με το www.betradio.com για προτάσεις και live στοίχημα. Καλή επιτυχία και τα ξαναλέμε την Παρασκευή με την επανέναρξη σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις