KING BET Τρίτης 8 Ιανουαρίου 2013


ΚΑΛΑ, δεν περιμέναμε πιο πλούσιο -μεσοβδόμαδο- κουπόνι, γιατί ακόμα είμαστε στις αρχές Ιανουαρίου και αρκετά πρωταθλήματα δεν έχουν κάνει… σεφτέ για το 2013. Ετσι, για το τρέχον τριήμερο θα πορευτούμε με Κύπελλα, σε θεσμούς όπου οι εκπλήξεις αποτελούν τον κανόνα (και όχι την εξαίρεση). Ξεκινάμε με Κύπελλο Ελλάδος και τις τέσσερις πρώτες αναμετρήσεις της φάσης των «16». Ξεχωρίζει το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά λόγω και του ντεμπούτου του νέου προπονητή, ενώ στα υπόλοιπα ματς ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης, η Καλλιθέα τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Φωστήρα. Αλλάζουμε χώρα και διοργάνωση, μεταφερόμενοι στο Λιγκ Καπ Αγγλίας. Αν το ένα ζευγάρι είναι… φυσιολογικό, λόγω της παρουσίας δύο ομάδων από την Πρέμιερ Λιγκ (Τσέλσι – Σουόνσι), στο άλλο βρίσκουμε μια ομάδα της Β’ Αγγλίας, την εκπληκτική Μπράντφορντ.



. Κι αν θέλετε να μάθετε ποιες «μικρές» ομάδες έκαναν ανάλογη πορεία στο παρελθόν, ανατρέξτε στη σελίδα 11 και διαβάστε το εξαιρετικό θέμα του Σταύρου Κολίλα. Στο κουπόνι, η Αγγλία εκπροσωπείται και με 6 ματς από την Κόνφερενς, ένα από τη Β’ κατηγορία και τρία από το Λιγκ Τρόφι.

ΠΑΜΕ στην Ιταλία, με το ντέρμπι Γιουβέντους – Μίλαν να κυριαρχεί αυτό το τριήμερο. Ο Πάνος Γαρίδης (σελ. 19) ισχυρίζεται ότι οι σχέσεις των δύο ομάδων βρίσκονται σε καλό επίπεδο, όχι όμως και οι αντίστοιχες των προπονητών που βρίσκονται στα μαχαίρια. Κι επειδή είναι πρόσφατο το μεταξύ τους ματς για το πρωτάθλημα (οι «ροσονέρι» είχαν νικήσει με ανύπαρκτο πέναλτι), ο αυριανός αγώνας αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Λιγότερο ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζουν οι επαναληπτικοί στο Κύπελλο Ισπανίας, καθώς τα αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια ξεκαθάρισαν σε πολλές περιπτώσεις ποιες ομάδες θα βρεθούν στην 8άδα. Τις λεπτομέρειες έχουν ο Γιώργος Χαϊκάλης και ο Παναγιώτης Τράγος (σελ. 20-21).

Α, να μην ξεχάσουμε και την τελευταία αγωνιστική στο Λιγκ Καπ Πορτογαλίας για να κλείσουμε με το ποδοσφαιρικό κουπόνι και να μεταφερθούμε στο μπασκετικό, όπου έχουμε πλήρες πρόγραμμα σε Ευρωλίγκαι Γιουροκάπ.

Ο Γιάννης Ψαράκης εντόπισε τα καλύτερα σημεία και τα παρουσιάζει (σελ. 34-37). Τι άλλο έχουμε σήμερα; Ιππόδρομο, πόκερ, ενημέρωση για τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και όλες τις χτεσινές εξελίξεις για την απεργία των πρακτόρων. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις