KINGBET Παρασκευής 4 Ιανουαρίου 2013


ΑΡΚΕΤΕΣ ήταν οι τρεις εβδομάδες ξεκούρασης για τις 16 ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Και αλλαγές έγιναν σ’ αυτό το διάστημα, και ανάσες πήραν οι ποδοσφαιριστές, ώστε με την επανέναρξη να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Λιγότερες μέρες είχαν για να αποφορτιστούν από τις υποχρεώσεις τους σε Ιταλία και Ισπανία, αλλά ο μαραθώνιος των 38 αγωνιστικών δεν επέτρεπε κι άλλες διακοπές. Και τα τρία αυτά πρωταθλήματα λοιπόν πέφτουν στη μάχη και ουσιαστικά εκεί στρέφεται το παιχνίδι στο κουπόνι. Οχι ότι οι Αγγλοι σταμάτησαν μετά το… παραλήρημα των εορτών. Ισα ίσα που με τους αγώνες Κυπέλλου έχουν μια ιδιαίτερη… σχέση και η παρουσία στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» αποτελεί κάθε χρόνο στόχο για όλους. Πάμε να τα πάρουμε όλα όμως από την αρχή, για να ξεμπλέξουμε.



ΠΡΩΤΗ αγωνιστική του β’ γύρου στο ελληνικό πρωτάθλημα, με κεντρικό πρόσωπο τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος τα Χριστούγεννα ήρθε από την Κρήτη (και τον ΟΦΗ) στην Αθήνα και είπε να μείνει… Ανέλαβε τον Ατρόμητο στη θέση του Μπάγεβιτς και μεθαύριο κάνει το ντεμπούτο του κόντρα σε μία από τις ομάδες που έχει δουλέψει στο παρελθόν (Κέρκυρα). Ωστόσο, και τα άλλα ματς έχουν το δικό τους ενδιαφέρον, με τις αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ, Αρης – Πανιώνιος και Ξάνθη – ΟΦΗ να ξεχωρίζουν. Στο Καμπιονάτο, δύο είναι οι αγώνες που τραβούν το βλέμμα. Αυτός που… ανοίγει το πρόγραμμα της Κυριακής (Ουντινέζε – Ιντερ) και αυτός που το… κλείνει (Νάπολι – Ρόμα).

ΣΤΗΝ ΠΡΙΜΕΡΑ Ντιβιζιόν, Μπάρτσα και Ρεάλ αγωνίζονται εντός με Εσπανιόλ και Σοσιεδάδ αντίστοιχα, η Ατλέτικο Μαδρίτης ταξιδεύει στη Μαγιόρκα, ενώ η Λεβάντε (σιγά σιγά πρέπει να την προσέχουμε λόγω Ολυμπιακού) περιμένει την Μπιλμπάο.

Στην Αγγλία, όπως είπαμε, υπάρχει ο 3ος γύρος του Κυπέλλου (μπαίνουν και οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ και της Τσάμπιονσιπ), όπως και στη Γαλλία, ενώ κατά τα άλλα έχουμε επανέναρξη και στην Πορτογαλία, ξεκίνημα στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα του Μεξικού (σχετικό αφιέρωμα έχει ετοιμάσει ο Βαγγέλης Λυκάκης, σελ. 53-55) και φουλ πρόγραμμα σε Σκωτία, Κύπρο.

• Από Δευτέρα ξεκινάει η απεργία διαρκείας των πρακτόρων, με κεντρικό αίτημα την κατάργηση του 10% στα κέρδη. Στην King Bet θα βρείτε την αφίσα της απεργίας, ενώ θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνουμε και μέσα από την εφημερίδα και μέσα από το site.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις