KING BET Παρασκευής 25 Ιανουαρίου 2013


ΣΕ ΠΟΙΑ διοργάνωση οι εκπλήξεις είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση; Ε, καλά. Δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη. Το Κύπελλο Αγγλίας διατηρεί όλη την αίγλη του πάνω από μια 100ετία και συνεχίζει να προσφέρει έντονες συγκινήσεις στους ποδοσφαιρόφιλους. Αλλά -για μας τους… στοιχηματζήδες- και πολλά κέρδη όταν μπορέσουμε να προβλέψουμε σωστά. Προς τι ο πρόλογος; Λόγω του 4ου γύρου στο FA Cup που ξεχωρίζει στο κουπόνι του τετραημέρου και αναμένεται να τραβήξει πολύ τζίρο. Οσο για φαβορί και αουτσάιντερ, μην το ψάχνετε πολύ. Δεν υπάρχουν τέτοια στο Κύπελλο Αγγλίας, καθώς όλες οι ομάδες δικαιούνται να ονειρεύονται την παρουσία τους στο «Γουέμπλεϊ» (καλή ώρα, όπως η Μπράντφορντ που ζει σε έκσταση τις τελευταίες μέρες μετά την πρόκρισή της στον τελικό του Λιγκ Καπ).



Δεκαέξι αμφίρροπα ζευγάρια περιλαμβάνει ο 4ος γύρος και ο Μάκης Μηνδρινός με το… επιτελείο του αναζήτησε τα καλύτερα θέματα, τα στατιστικά και τα ματς που κρύβουν στοιχηματική αξία (σελ. 17-21).

ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ο Γεράσιμος Μανωλίδης δεν έχει επιτελείο για τη Γερμανία. Μόνος του «παλεύει» με την Μπουντεσλίγκα, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να βρει τα τρία επικρατέστερα σημεία της 19ης αγωνιστικής. Στη σελίδα 35 θα διαβάσετε επίσης και για το ματς ανάμεσα σε δύο κουμπάρους.

Ξεφυλλίζοντας πιο κάτω την εφημερίδα, θα φτάσετε στη σελίδα 47, όπου ο Πάνος Γαρίδης, μετά τα… καλωσορίσματα με τον Βασίλη Τοροσίδη στα χωράφια της Ιταλίας, αλλάζει… κατεύθυνση και εντοπίζει τους αγώνες που προσφέρονται για στοίχημα τούτο το Σ/Κ. Και, καθώς επέστρεψε στο κουπόνι η Serie B, έχει περισσότερες επιλογές.

Λίγες σελίδες πιο μετά, ο Γιώργος Χαϊκάλης μοιράζει ευχές και στάνταρ. Ευχές στο ζεύγος Πικέ – Σακίρα για τον νεογέννητο γιο και στάνταρ σε σας από την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Αξιέπαινη η προσπάθειά του, ακολουθούμε…

ΤΙ ΑΛΛΟ μπορείτε να διαβάσετε στην Κing Bet; Πέρα από τις καθιερωμένες στήλες (με επιλογές για όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες), θα βρείτε πλήρη ρεπορτάζ των ομάδων, τα πιο εξειδικευμένα στατιστικά, πίνακες, παράδοση, ειδικά στοιχήματα και πολλά άλλα. Από θέματα για την Κύπρο (καημό το είχε ο Γιώργος Πετρίδης να γράψει…), μια έξτρα σελίδα για την Τουρκία με τον Νίκο Μποζιονέλο (αυτός κι αν είχε καημό…), μέχρι μπάσκετ, τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και ιπποδρομίες.

Ολα χώρεσαν σε 88 σελίδες. Α, και μην ξεχνάτε το ραντεβού με το www.betradio.com. Κι εκεί, υπάρχει πολύ στοίχημα. Καλή επιτυχία και τα ξαναλέμε την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις