KINGBET Παρασκευής 11 Ιανουαρίου 2013


ΜΕΤΑ την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία, που έκαναν ποδαρικό για το 2013 την περασμένη εβδομάδα, τούτο το τετραήμερο παίρνει σειρά η Γαλλία. Και το άλλο Σ/Κ θα ακολουθήσει η Γερμανία, η Ολλανδία και το Βέλγιο, ώστε σιγά σιγά να έχουμε ένα σχεδόν ολοκληρωμένο κουπόνι στα χέρια μας. Α, ξεχάσαμε την Αγγλία, που «προέρχεται» από Κύπελλο (με πολλές εκπλήξεις μάλιστα) και τώρα επιστρέφουν σε πλήρη παράταξη τα πρωταθλήματα. Και, μάλιστα, η 22η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ περιλαμβάνει δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια. Το ένα από αυτά, είναι το κορυφαίο και εκ των κορυφαίων σε όλο τον κόσμο. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ έχουν έναν πολύ σοβαρό (;) λόγο να… τρώγονται: «Ποια είναι η καλύτερη ομάδα στη Νησί;».



Η Γιουνάιτεντ των 19 πρωταθλημάτων και απόλυτη κυρίαρχος της τελευταίας 20ετίας ή η Λίβερπουλ των 5 Πρωταθλητριών. Κάποιοι από εσάς έχουν τη δική τους απάντηση (ανάλογα με το ποια από τις δύο υποστηρίζουν), ωστόσο αυτό που δεν χωράει αμφισβήτηση είναι ότι πρόκειται για δύο τεράστιους συλλόγους, που απολαμβάνουν του σεβασμού όλων. Και ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης, ήδη έχει γίνει πολλή συζήτηση για τον διαιτητή Χάουαρντ Γουέμπ. Διαβάστε το θέμα του Μάκη Μηνδρινού (σελ. 18-19) και θα καταλάβετε. Το άλλο σπουδαίο ματς στην Αγγλία θα διεξαχθεί στο Λονδίνο. Εκεί που η Σίτι έχει συμπληρώσει 37 χρόνια χωρίς εκτός έδρας νίκη επί της Αρσεναλ (σε «Χάιμπουρι» και «Εμιρέιτς» δηλαδή), στη χειρότερη παράδοση που έχουν οι «πολίτες» απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα του Νησιού.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, οι 5 από τους 8 αγώνες του προγράμματος διεξάγονται στην επαρχία (ή περιφέρεια αν προτιμάτε), με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, τον Λεβαδειακό. Ο Παναθηναϊκός του Φάμπρι πάει στα Γιάννενα, ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Ατρόμητο, η ΑΕΚ υποδέχεται την Ξάνθη σε «εξάποντο» ματς, ενώ όλα τα ματς είναι κρίσιμα, καθώς οι αποστάσεις ανάμεσα στις ομάδες είναι μικρές.

Σε Ιταλία και Ισπανία ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Πάρμα – Γιουβέντους και Μάλαγα – Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, ενώ στην έναρξη του β’ γύρου στη Γαλλία η Παρί έχει εύκολο έργο κόντρα στην Αζαξιό, όχι όμως και οι συμπρωτοπόροι της Μαρσέιγ και Λυών που αγωνίζονται εκτός έδρας (με Σοσό και Τρουά αντίστοιχα). Τι ξεχάσαμε;

Το κλάσικο της Πορτογαλίας, το Μπενφίκα – Πόρτο. Μας το… θυμίζει όμως ο Σταύρος Κολίλας (σελ. 13), με πολλά ιστορικά και στατιστικά στοιχεία. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και ραντεβού την Τρίτη.

• Συντονιστείτε διαδικτυακά με το www.betradio.com και ακούστε πολλές προτάσεις για στοιχηματισμό, live ενημέρωση, ειδήσεις της τελευταίας στιγμής και στείλτε τα δικά σας μηνύματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις