KING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Τέσσερις ήττες έχει η Μάντσεστερ Σίτι σε 24 αγωνιστικές, δύο παραπάνω από πέρσι που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Μετά την εις βάρος της ανατροπή την Τρίτη από τη Νιούκαστλ (2-1), υποδέχεται την Κυριακή την Αρσεναλ, επί της οποίας έχει 4 διαδοχικές νίκες.
Το σερί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (7 νίκες) σταμάτησε στον 32χρονο Τομ Χίτον, τον τερματοφύλακα που ξεκίνησε την καριέρα του από τη Γιουνάιτεντ και την τελευταία εξαετία παίζει στο Μπέρνλι. Η νυν ομάδα του προηγήθηκε 2-0 στο «Ολντ Τράφορντ» στο 81’, όμως η παρέα του Πογκμπά έσωσε τελικά τον βαθμό στο 93’. Την Κυριακή οι «κόκκινοι διάβολοι» αγωνίζονται στο Λέστερ, εκεί όπου έχασαν μόνο στη μία από τις 13 τελευταίες αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα.
Τη Δευτέρα παίζει η πρωτοπόρος Λίβερπουλ, στο Λονδίνο με τη Γουέστ Χαμ, επί της οποίας έχει τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες, σημειώνοντας σε όλες από 4 γκολ.



Οι 9 από τις 10 πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους στην πρωτεύουσα εμφάνισαν over.

Ντόρτμουντ, Μπάγερν και Γκλάντμπαχ ξεκίνησαν με το απόλυτο των βαθμών στις δύο αγωνιστικές του δεύτερου γύρου, διατηρώντας την απόσταση των έξι βαθμών η 1η με τη 2η και των τριών η 2η με την 3η. Ολες τους παίζουν εκτός έδρας το Σάββατο, με αντιπάλους που έρχονται από θετικά αποτελέσματα.

Η Μπάγερν πάει στο Λεβερκούζεν από την οποία είναι αήττητη στα 8 τελευταία (6 νίκες), η Ντόρτμουντ δοκιμάζεται στη Φρανκφούρτη έχοντας έξι διαδοχικά over και G/G με την Αϊντραχτ, χωρίς να έχει ηττηθεί από αυτήν στα 5 πιο πρόσφατα, ενώ η Γκλάντμπαχ είναι αήττητη στα 6 τελευταία με τη Σάλκε (4 ισοπαλίες, 6 γκολ/γκολ).

Με δύο διαδοχικές νίκες η Βαλένθια ανέβηκε στην έβδομη θέση. Την Τρίτη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, σημειώνοντας στο 92’ και το 93’ τα δύο γκολ που χρειαζόταν για αποκλείσει τη Χετάφε (3-1). Αύριο παίζει στο «Καμπ Νόου» με την πρωτοπόρο και επίσης προκριθείσα στα ημιτελικά του Κυπέλλου (κέρδισε 6-1 τη Σεβίλλη) Μπαρτσελόνα, από την οποία έχασε στις 12 από τις 14 τελευταίες συναντήσεις τους στη Βαρκελώνη (νίκησε στις άλλες δύο).

Εξι σερί No Goal ανάμεσα στους δύο «δικεφάλους» της Σούπερ Λιγκ, που συγκρούονται στις 19:30 της Κυριακής. Στο γκολ κρίθηκαν οι πέντε τελευταίες μονομαχίες του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο (στις τρεις τελευταίες νίκησε ο Ολυμπιακός) που μονομαχούν την ίδια ώρα αλλά το Σάββατο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις