KING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η Χόφενχαϊμ έκλεισε τον πρώτο γύρο της Μπουντεσλίγκα με έξι διαδοχικές ισοπαλίες. Επεσε έτσι κάποιες θέσεις και βρίσκεται στην 7η, έτοιμη να υποδεχθεί απόψε την πρωταθλήτρια Μπάγερν. Οι Βαυαροί βρίσκονται στη 2η θέση, 6 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ, έκλεισαν όμως το περασμένο έτος με 5 σερί επιτυχίες στο πρωτάθλημα. Στις δύο προηγούμενες παρουσίες της στο Ζίνσχαϊμ, έχασε 1-0 και 2-0.
Η Ντόρτμουντ, η οποία στον πρώτο γύρο έχασε μόνο από την Ντίσελντορφ (2-1), φιλοξενείται από την 4η στην κατάταξη Λειψία, εκεί όπου δεν νίκησε στις δύο παρουσίες της από το ’16 που η αντίπαλός της προβιβάστηκε στην ανώτατη κλίμακα (1-0, 1-1). Η Λειψία είναι αήττητη εντός έδρας φέτος στο πρωτάθλημα (7 νίκες σε 9 αγώνες), ενώ σκόραρε στις 26 από τις 27 τελευταίες υποχρεώσεις της στο «Ρεντ Μπουλ Αρένα» για την Μπουντεσλίγκα.



Ο δεύτερος γύρος ξεκινάει και στην Ολλανδία. Η Αϊντχόφεν είναι στην κορυφή με δύο βαθμούς διαφορά από τον 2ο Αγιαξ και δώδεκα από την 3η Φέγενορντ. Η πρωτοπόρος φιλοξενείται από την Εμεν, η οποία εντός έδρας σημείωσε μόνο τη μία από τις τέσσερις έως τώρα νίκες της στο πρωτάθλημα. Στον πρώτο γύρο με την PSV έχασε 6-0.

Ο Αγιαξ παίζει εντός με τη 10η Χέρενφεν, επί της οποίας έχει 10 σερί νίκες, ενώ η Φέγενορντ εκτός με τη 16η Τσβόλε. Το over συνόδεψε τις 14 από τις 18 τελευταίες μονομαχίες τους.

Η Τουρκία είναι η τρίτη χώρα στην οποία ξεκινά το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή των τριών πρώτων εβδομάδων του Γενάρη. Πρωταθλήτρια χειμώνα είναι η Μπασάκσεχιρ, με 6 βαθμούς διαφορά από τις 4 ομάδες που την ακολουθούν, Τράμπζονσπορ, Μαλάτιασπορ, Κασίμπασα και Γαλατάσαραϊ. Αντίπαλός της στις 18:00 της Κυριακής είναι η Τράμπζονπορ, από την οποία είναι αήττητη στις 7 τελευταίες συγκρούσεις τους.

Επαναρχίζει και το Βέλγιο, το οποίο θέλει 9 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας. Η πρωτοπόρος Γκενκ φιλοξενείται από την 6η Σεντ Τρούιντεν, η οποία είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει χάσει εντός (5 νίκες σε διπλάσια ματς). Ομως και η Γκενκ είναι η μοναδική που δεν έχει χάσει εκτός.

Δεκαέξι νοκ άουτ αγώνες, με επαναληπτικό σε περίπτωση ισοπαλίας, περιλαμβάνει ο 4ος γύρος του Κυπέλλου Σκωτίας. Η κάτοχος Σέλτικ συναντά για πρώτη φορά τη δύο κατηγορίες κατώτερη Ερντριόνιανς, ενώ απόψε η Ρέιντζερς φιλοξενείται από την τρεις κλίμακες πιο κάτω Κάουντενμπιθ στο χωρητικότητας 4.300 θέσεων «Σέντραλ Παρκ». Συναντήθηκαν και πριν από τρία χρόνια στον ίδιο γύρο – οι «Τζερς» επιβλήθηκαν 5-1 εντός.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις