KING BET ΤΡΙΤΗΣ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Τρεις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ συνεχίζουν στο Κύπελλο Ελλάδας (φάση των «16»). Η Παναχαϊκή υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ο Εργοτέλης παίζει στο Παγκρήτιο με τον συμπολίτη ΟΦΗ και ο Κισσαμικός φιλοξενεί στα Περιβόλια την ΑΕΚ.
Οι υπόλοιπες πέντε αναμετρήσεις είναι ανάμεσα σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Πανιώνιο, τον οποίο νίκησε πριν από 23 μέρες στο πρωτάθλημα με 3-1 – όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Επτά σερί αγώνες χωρίς ήττα οι Ηπειρώτες από τους «κυανέρυθρους».
Τον Δεκέμβριο έπαιξαν ξανά και οι Ξάνθη - Ολυμπιακός. Το 1-1 διαμορφώθηκε επίσης στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν το πέμπτο διαδοχικό «2-3 γκολ» στα μεταξύ τους ματς. Τον Γενάρη του 2012 νίκησε τελευταία φορά η Ξάνθη τον αντίπαλό της (1-0), έχοντας από τότε 12 ήττες και 2 ισοπαλίες.



Απόλλων - Ατρόμητος στη Ριζούπολη, εκεί όπου έμειναν στο 1-1 τον περασμένο μήνα, Λάρισα - Αστέρας στη θεσσαλική πόλη, με τους Αρκάδες να έχουν αήττητο σερί 11 αγώνων απέναντι στους «βυσσινί» (7 νίκες).

Τη ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό θα επιδιώξει να πάρει ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Λαμία, η οποία είχε κερδίσει 4-1 στο πρώτο ματς και είχε ηττηθεί 1-0 στον επαναληπτικό. Οι «κυανόλευκοι» έχασαν και στα δύο ματς που ακολούθησαν για το πρωτάθλημα, 2-0 στη Λεωφόρο και 3-1 στο ΟΑΚΑ. Οπως και πέρσι, ο πρώτος αγώνας διεξάγεται στη Λαμία.

Η κάτοχος του Λιγκ Καπ Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Μπέρτον για την ημιτελική φάση της φετινής διοργάνωσης. Η Μπέρτον βρίσκεται στα μέσα της βαθμολογίας στην Α’ και για να φτάσει στην καλύτερη παρουσία της στον θεσμό απέκλεισε τις Σριούσμπερι (Α’), Αστον Βίλα (Tσ.), Μπέρνλι (Πρ.), Νότιγχαμ (Tσ.) και Μίντλεσμπρο (Tσ.). Είναι η πρώτη φορά που η Σίτι θα παίξει με τον σύλλογο που βρίσκεται 97 χιλιόμετρα νοτιότερα.

Ο άλλος ημιτελικός είναι ανάμεσα στην Τότεναμ και την Τσέλσι, με την πρώτη να επικρατεί 3-1 στον αντίστοιχο αγώνα πρωταθλήματος. Οι 9 από τις 13 φετινές εντός έδρας αναμετρήσεις της Τότεναμ συνοδεύτηκαν από over. Οι άλλες 4 έληξαν 1-0 (τρεις φορές) και 0-1 (μία φορά).

Νοκ άουτ είναι οι αγώνες στην προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Γαλλίας. Η κάτοχος Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Γκινγκάμπ, με την οποία έχει 7 νίκες και 1 ισοπαλία στα 8 τελευταία εντός, και την οποία θα φιλοξενήσει ξανά σε 11 μέρες για το πρωτάθλημα. Η φιναλίστ Μονακό υποδέχεται τη Ρεν, από την οποία έχασε 1-2 τον Οκτώβριο, στο όγδοο «2-3 γκολ» στις 11 τελευταίες συγκρούσεις τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις