KING BET ΤΡΙΤΗΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Στην πόλη «γιαγιά», όπως σημαίνει στα αραβικά η Τζέντα, μιας και εδώ απεβίωσε η γιαγιά της ανθρωπότητας Εύα όταν έφυγε από τον παράδεισο, θα διεξαχθεί το ιταλικό Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μίλαν.
Στα δύο διαζώματα του νεόκτιστου «Κινγκ Αμπντουλάχ Σπορτς Σίτι Στέντιουμ» θα έχουν δικαίωμα παρουσίας μόνο άνδρες. Στο τρίτο και τελευταίο (και μικρότερο) διάζωμα, πάνω στον εξώστη, θα επιτρέπεται και η έλευση γυναικών, με την απαραίτητη προϋπόθεση να συνοδεύονται από άντρα (σύζυγο, γιο, γονέα).
Εκτός από το αυριανό ματς στο χωρητικότητας 62.345 θεατών γήπεδο, τα δύο προηγούμενα Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Γιούβε και τη Μίλαν έγιναν επίσης εκτός Ιταλίας. Το 2003 η Γιουβέντους νίκησε 5-3 στα πέναλτι (1-1) στο Νιου Τζέρσεϊ και πρόπερσι η Μίλαν επικράτησε 4-3 στα πέναλτι (1-1) στην Ντόχα (Κατάρ).



Τρεις ήττες έχει στα 39 τελευταία παιχνίδια Κυπέλλου η Μπαρτσελόνα. Τον Γενάρη του ’17 έχασε 2-1 από την Μπιλμπάο. Νίκησε 3-1 στον επαναληπτικό και προκρίθηκε. Τον Γενάρη του ’18 έχασε 1-0 από την Εσπανιόλ. Νίκησε 2-0 στον επαναληπτικό και προκρίθηκε. Στις 10 του τρέχοντος μήνα, την Πέμπτη που μας πέρασε, έχασε 2-1 από τη Λεβάντε. Μεθαύριο παίζουν στο «Καμπ Νόου», εκεί όπου ο σύλλογος από τη Βαλένθια έχει 11 διαδοχικές ήττες, οι 5 πιο πρόσφατες με τρία γκολ διαφορά και πάνω.

Το 1-1 της Χιρόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν το τέταρτο διαδοχικό «Χ» και το τρίτο σερί 1-1 στα μεταξύ τους. Η Ατλέτικο σκόραρε στα 15 τελευταία εντός στο Κύπελλο, έχασε όμως στα 5 από αυτά. Χωρίς νίκη η Χιρόνα στα 9 πιο πρόσφατα εκτός στη διοργάνωση.

Τριάντα χρόνια έχει να κερδίσει στο Λούτον η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, έχοντας τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Η Λούτον αγωνίζεται μία κατηγορία παρακάτω (Α’), είναι όμως αήττητη εντός: 10 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Δεύτερο ματς για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου δίνουν και η Σαουθάμπτον με την Ντέρμπι. Τα 5 εντός έδρας ματς που έδωσε η Σαουθάμπτον από τις 10 Νοεμβρίου και μετά είχαν γκολ και από τις δύο ομάδες.

Νοκ άουτ είναι οι αναμετρήσεις στα προημιτελικά του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Η Λεϊσόες είναι η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί τη Β’ κατηγορία, στην οποία βρίσκεται κάτω από τη μέση της κατάταξης. Υποδέχεται την Πόρτο, με την οποία έμεινε στο 0-0 στις δύο τελευταίες μονομαχίες τους.

Η Μπενφίκα παίζει εκτός με την Γκιμαράες, στο ίδιο γήπεδο που θα παίξει και την Παρασκευή για το πρωτάθλημα. Οι «αετοί» νίκησαν στις 10 τελευταίες συναντήσεις τους με τη Βιτόρια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις