KING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Σαν σήμερα, πριν από 16 χρόνια, ξεκινούσε η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα που είχε μόνο over. Από τις 25 Ιανουαρίου του 2003 και μετά, στις 510 αγωνιστικές που ακολούθησαν μέχρι σήμερα, αυτό δεν ξανασυνέβη. Για να σπάσει το ρεκόρ ανήμερα της... επετείου, θα πρέπει αρχικά να βοηθήσουν οι Χέρτα και Σάλκε, οι οποίες συγκρούονται απόψε και έχουν 6 διαδοχικά under στα μεταξύ τους. Το ίδιο θα πρέπει να κάνουν αύριο και οι Ντόρτμουντ με το Αννόβερο, μιας και οι 5 τελευταίες συναντήσεις τους στο «Ζίγκναλ Ιντουνα Παρκ» έληξαν είτε 1-0 (4 φορές) είτε 0-1.
Οι 13 από τις 20 ομάδες της Πρέμιερ συνεχίζουν στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Στη φάση των «16» θα μείνουν το πολύ 9, μιας και τέσσερα ζευγάρια της παρούσας φάσης είναι ανάμεσα σε συλλόγους της ανώτατης κλίμακας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μόνο νίκες (7) από τότε που την ανέλαβε ο Σόλσκγιερ.



Απόψε αγωνίζεται στο «Εμιρεϊτς» με την Αρσεναλ, με τα 10 τελευταία παιχνίδια τους να έχουν από δύο γκολ και πάνω (επτά over).

Η Μπέρνλι έχασε 5-0 στο «Ιτιχάντ» τον Οκτώβριο από τη Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα και εκεί πάει αύριο για το Κύπελλο. Νιούκαστλ και Γουότφορντ έχουν παίξει ήδη δύο φορές στο πρωτάθλημα, 1-0 η Νιούκαστλ εντός, 1-1 στο Λονδίνο. Στην πρωτεύουσα διεξάγεται το τέταρτο ματς μεταξύ ομάδων της Πρέμιερ, αυτό της Κρίσταλ Πάλας με την Τότεναμ, με το 1-0 να εμφανίζεται στις 6 τελευταίες μονομαχίες τους (5 σερί νίκες η Τότεναμ).

Στη Ρώμη θα παίξει το βράδυ της Κυριακής η αήττητη σε 20 αγωνιστικές Γιουβέντους, έχοντας φύγει νικηφόρα από το «Ολίμπικο» στις 5 τελευταίες συναντήσεις της με τη Λάτσιο, σε όλες χωρίς να δεχτεί γκολ.

Η μία από τις έξι ομάδες που έκοψαν βαθμούς φέτος από την Μπαρτσελόνα είναι η Χιρόνα, 2-2 στο «Καμπ Νόου». Παίζουν τώρα στην απόστασης 100 χλμ. και επίσης καταλανική Χιρόνα, με τις δύο ομάδες νε βρίσκονται εν μέσω υποχρεώσεων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε ο Πανιώνιος στο πρωτάθλημα, όμως την Τρίτη προκρίθηκε στο Κύπελλο επικρατώντας 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα (1-1 το πρώτο ματς). Υποδέχεται αύριο την ΑΕΚ, από την οποία έχασε στις 4 τελευταίες συγκρούσεις τους. Οι 16 από τις 18 τελευταίες μονομαχίες τους συνοδεύτηκαν από under.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον ΟΦΗ που πορεύεται πλέον χωρίς τον Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο, ενώ ο 2ος Ολυμπιακός αγωνίζεται στην Τρίπολη με τον Αστέρα, με τα 7 από τα 8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια να εμφανίζουν «2-3 γκολ».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις