KING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Μετά το 2-1 από την Παναχαϊκή την Τετάρτη στους «16» του Κυπέλλου (η ρεβάνς σε δύο εβδομάδες) ο πρωτοπόρος και αήττητος ΠΑΟΚ αγωνίζεται ξανά στην Πελοπόννησο, 143 χλμ. νοτιότερα, στην Τρίπολη, εκεί όπου με γκολ στο 98’ έχασε πέρσι 3-2.
Ο Αστέρας, ο οποίος έκλεισε το 2018 με 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα (όλες στο δεύτερο ημίχρονο), έχει δεχτεί μόνο μία φορά πάνω από ένα γκολ στα 20 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, εκείνο το 3-2 με τον ΠΑΟΚ τον Μάρτιο.
Το 2006 νίκησε τελευταία φορά τον Ολυμπιακό ο Λεβαδειακός (3-2). Εκτοτε έχει 21 ήττες και 2 ισοπαλίες. Τα «Χ» ήταν στις δύο τελευταίες συναντήσεις τους στη Βοιωτία, και οι δύο 1-1, με τον Ολυμπιακό να χάνει 1-0 στο ημίχρονο. Ο τρίτος στη βαθμολογία Ατρόμητος φιλοξενεί τον Παναιτωλικό, με τον οποίο έμεινε στο under στις 7 τελευταίες φορές που τον υποδέχτηκε.



Επτά ματς χωρίς ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι η ΑΕΚ, η οποία όμως νίκησε μόνο στη μία από τις έξι τελευταίες παρουσίες της στους «Ζωσιμάδες». Τρία σερί διπλά επί του Παναθηναϊκού έχει η Ξάνθη, η οποία όμως είναι χωρίς νίκη εδώ και 7 ματς, έχοντας σημειώσει συνολικά ένα γκολ.

Στην έδρα της 4ης στη βαθμολογία Σπόρτινγκ αγωνίζεται η πρωτοπόρος στην Πόρτο, εκεί όπου δεν βρήκε δίχτυα στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της. Η Σπόρτινγκ, η οποία τη Δευτέρα έχασε 2-1 από την Τόντελα, νίκησε στα 6 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της, σε όλα με over.

Η ερχόμενη από πέντε νίκες στο πρωτάθλημα και πρώτη στην κατάταξη Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Εϊμπαρ, επί της οποίας έχει μόνο επιτυχίες από το 2014 που η τελευταία ανέβηκε στην Πριμέρα: 8 νίκες, όλες με δύο γκολ διαφορά και πάνω.

Εντός παίζει και η δεύτερη στη βαθμολογία Ατλέτικο, η οποία έχει τις λιγότερες ήττες (1) σε 18 αγωνιστικές και την καλύτερη επίδοση στην άμυνα (13 γκολ). Αντίπαλός της είναι η Λεβάντε, την οποία κέρδισε στις 9 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις