KING BET ΔΕΥΤΕΡΑΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Τα έθιμα στη Βρετανία δίνουν τη δυνατότητα στους ανθρώπους να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο την πρώτη μέρα του 2019. Οι φετινές επιλογές είναι τρία ματς από την Πρέμιερ (Λίβερπουλ, Λονδίνο, Κάρντιφ) και πλήρης αγωνιστική σε Τσάμπιονσιπ, Α’, Β’, Νάσιοναλ Λιγκ, Νάσιοναλ Νότου, Βορρά, Ισθμιαν κτλ, αλλά και σε Ουαλία και Βόρεια Ιρλανδία (Σκωτία όχι).
Ηταν 3 Ιανουαρίου του 2000 όταν Εβερτον και Λέστερ ξεκινούσαν την παράδοση των over στα μεταξύ τους ματς στο Λίβερπουλ. Οι 9 συναντήσεις τους από τότε έχουν και γκολ/γκολ, ενώ όλες είχαν τουλάχιστον δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. 
Στο δεύτερο χρονικά ματς της Πρέμιερ την Πρωτοχρονιά (17:00), η Αρσεναλ υποδέχεται τη Φούλαμ, με τη φιλοξενούμενη να μην έχει νικήσει ποτέ στην έδρα που βρίσκεται 14 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από τη δική της: 23 ήττες και 5 ισοπαλίες.



Στην ουαλική πρωτεύουσα κλείνει το πρόγραμμα της πρώτης μέρας του έτους στην ανώτατη κλίμακα, σε ένα ζευγάρι που έχει 6 διαδοχικά No Goal, τα 5 με νικήτρια την Τότεναμ. Η Κάρντιφ δεν σκόραρε σε κανένα από τα έξι αυτά ματς.

Τη δεύτερη μέρα του 2019 το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό μενού είναι μικρότερο, η δράση στην Πρέμιερ όμως μεγαλύτερη, με πέντε παιχνίδια στις 21:45 και ένα στις 22:00. Το τελευταίο διεξάγεται στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και είναι ανάμεσα στη Νιούκαστλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την Τετάρτη γίνονται και έξι αναμετρήσεις για το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Η Μπενφίκα παίζει εκτός με την Πορτιμονένσε, η οποία σκόραρε στις 4 από τις 5 τελευταίες μεταξύ τους μονομαχίες, αλλά και στα 6 πιο πρόσφατα εντός στο πρωτάθλημα (4 νίκες και 2 ισοπαλίες). Δέχτηκε όμως γκολ στις 17 τελευταίες εντός έδρας υποχρεώσεις της.

Στο «σαλόνι» της εφημερίδας θα βρείτε το δώρο της King Bet για την Πρωτοχρονιά, ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στον δρόμο προς την Πρέμιερ. Μπορείτε να το κολλήσετε σε χαρτόνι, αλλά και να το πλαστικοποιήσετε, ώστε να παίζετε με τους μικρούς και μεγάλους σας φίλους – με τους τελευταίους μπορείτε και να ποντάρετε (…φασόλια εννοείται).

Φυσικά στο παρόν φύλλο θα βρείτε και το καθιερωμένο ετήσιο δισέλιδο με τις ημερομηνίες των αθλητικών -και όχι μόνο- διοργανώσεων, για να πάρετε μια ιδέα του τι σας περιμένει, για να κάνετε τον προγραμματισμό σας, αλλά και για να το έχετε κοντά σας κατά τη διάρκεια του έτους.

Τέλος, μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας, να μαντέψετε, ή να επιβεβαιώσετε αυτά που ήδη ξέρετε, στο κουίζ του 2019 που θα βρείτε στη σελίδα 47, και που εδώ στην εφημερίδα είχαμε κάποιους που τα πήγαν ανέλπιστα καλά -όχι Πάνο Γαρίδη, δεν θα σε εκθειάσουμε- και κάποιους άλλους που απογοήτευσαν πλήρως, ειδικά στο πού θα γίνει το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, αλλά κυρίως στο αν οι Cure έρθουν φέτος στην Ελλάδα (λυπάμαι Βαγγέλη Λυκάκη, η αναφορά του ονόματός σου ήταν πρόκληση).

Απολαύστε λοιπόν την τελευταία King Bet του 2018 και ραντεβού την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου του 2019. Καλή Πρωτοχρονιά!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις